Ulyana Sergeenko s/s 2013

dana May7 2013

Ulyana Sergeenko svoju prekrasnu kolekciju za sezonu proleće/ leto 2013 predstavila je krajem januara 2013. godine na Pariskoj nedelji mode. Već tada većina modnih kritičara i profesionalaca je ostala pod velikim utiskom prikazanog.

Najnovija Ulyanina kolekcija upoznala nas je s modernom Scarlett O’Harom koja prati rusku modu, ali u formi ostaje verna svojim južnjačkim korenima. Pre nekoliko dana, ruska kreatorka “lansirala” je i lookbook za ovu kolekciju, koji nas je oduševio.

 

Inspirisana ne samo klasikom “Prohujalo s vihorom”, nego i ostalim velikim književnim delima poput “Pustolovine Toma Sawyera” i  “Čarobnjaka iz Oza”  Ulyana je i ovaj put osmislila krajnje romantičnu i bajkovitu kolekciju koju bi svaka žena poželela.

Kao i u prethodnim kolekcijama, Ulyana je ostala verna i svom ruskom stilu koji je ovaj put “provukla” kroz vez, čipku i emajlirano posuđe – nadahnuto radovima sovjetskog umetnika i ilustratora Jurija Vasnecova.

Prvi puta talentovana Ruskinja je sarađivala i s dizajnerom šešira Stephenom Jonesom. Njihova saradnja rezultirala je prekrasnim šeširima za sunce širokog oboda, zatim šeširima s trakama, a posebno nam se svidela slamnata kapica s namerno uništenim krajevima.

Uostalom, slike govore više nego reči, pa uživajte u ovoj božanstvenoj Čaroliji!

photo credit buro24/7.ru 


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Ulyana Sergeenko s/s 2013”


« Internacionalni festival fotografije

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook