Ultrawell centar za psihofizički balans

dana Nov9 2013

Ultrawell centar za psihofizički balans je jedinstveno mesto za relaksaciju i sveobuhvatnu revitalizaciju vašeg tela i duše.

U centru su predstavljeni sadržaji koji na specifičan način objedinjiju filozofiju Istočnjačke alternativne medicine, tehniku i tehnologiju Zapada, drevne i moderne tretmane masaže i nege tela i lica namenjene svima onima koji su se odlučili za postizanje harmonije tela i uma. Sve usluge iz ponude našeg centra, sprovode visoko obrazovani i iskusni stručnjaci, što obezbeđuje potpuno uživanje .

Ultrawell centar nudi sve na jednom mestu: druženje, edukaciju, zabavu, uživanje i kompletnu negu tela I lica. Oni su jedinstveni, a vi? Postanite član Ultrawell centra i osetite sve čari koje on pruža.

Ako želite da svome telu i duši pružite najbolje masaže, tretmane akupunkture, tretmane radiotalasnim frekfencijama u domenu estetike ili fizioterapije, tretmane nege tela i lica prirodnim-organskim preparatima ili neke od energetskih tretmana onda je ULTRAWELL CENTAR IDEALNO MESTO ZA VAS!

Ultrawell centar za psihofizički balans je jedan od sponzora naše nagradne igre Studenti.rs – 50.000 zadovoljnih studenata koju organizujemo na našem sajtu www.studenti.rs. Ovom prilikom Vas pozivamo da ućestvujete i osvojite vredne nagrade. Pogledajte pravilnik nagradne igre.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Ultrawell centar za psihofizički balans”


« Belgrade Wine & Dine

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook