UGG zimska čarolija

dana Nov18 2012

Kao i prošle jeseni i ove godine brend UGG Australia predstavio je svoju najnoviju kolekciju za jesen/zimu 2012 na 32. Beogradskoj nedelji mode.

Njihova revija udobnih čizmica ali i sjajne odeće ostavila je ako ne i najveći utisak od svih revija inostranih brendova koji su se predstavili na ovogodišnjoj nedelji mode. Brend čija popularnost ne jenjava kako u modnim prestonicama tako i u manjim gradovima širom sveta, oduševio je svojim modelima za obuću ali i kolekcijom odeće i asesoara koja se od skora našla u njihovoj osnovnoj ponudi.

Na modnoj reviji UGG Australia, koja je bila 28. oktobra 2012. godine posetioci su imali priliku prvo da vide klasične modele ’’uggsica’’, po kojima je brend postao svetski poznat – Classic short modele u zemljanim bojama, kao i Classic Short Sparkles modele koji su prekriveni šljokicama i sa satenskim šavom. Potom su predstavljene i čizme stvorene za mećavu, lapavicu i kišu kod kojih je uspešno spojena elegancija i sport te omogućuju da budemo luksuzni dok se grudvamo u svojim vodootpornim gojzericama u hladnim dolazećim zimskim danima.

Ono što ovaj brend posebno izdvaja pored jednostavnog dizajna su svakako odlični materijali koji se koriste prilikom izrade – koža i semiš najvišeg kvaliteta i najbolja ovčija koža.  Svaka čizma je i termostatička, tako da greje naše noge i na najnižim, odnosno hladi na visokim temperaturama – deluje kao toplotni izolator koji greje naše noge zimi, a hladi leti.


Svaki posetilac beogradske revije dobio je sjajan lookbook koji je ispratio celu kolekciju čiji je samo deo prikazan na BG Nedelji mode. Sniman na različitim lokacijama grada Njujorka lookbook čiji vam delić ovde donosimo, dočarava raznovrsnu ponudu UGG brenda ali i odličan dizajn novih elegantnih čizmica koje australijski brend sve više “gura” i koje na jedan kvalitetan način dopunjuju sve dosadašnje „UGG“ modele.


photo credit UGG Australia


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “UGG zimska čarolija”


« Beograd Fashion Week, dodela nagrada

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook