U modi je obrazovanje: MBA fair

dana Sep17 2013

Jubilarni 10. međunarodni sajam master, MBA i doktorskih studija, stipendija, profesionalnog razvoja i korporativnog treningaMBAfair™ 2013 koji se održava sutra 18. septembar 2013,  ponudiće svima onima koji žele da unaprede svoja znanja i sposobnosti, pregršt novih informacija, uputstava i kontakata  koje im mogu biti od koristi u procesu daljeg obrazovanja.

 

MBAfair™ pruža posetiocima jedinstvenu priliku da  upoznaju  predstavnike najboljih fakulteta i centara za neformalno obrazovanje – sve pod istim krovom. Prisustvujući ovom događaju zainteresovani će naučiti više o mogućnostima daljeg školovanja, dobiti savete kako bi njihovo napredovanje i dalje usavršavanje išlo u pravom smeru, imaće priliku da se upoznaju sa opcijama studiranja u inostranstvu putem stipendija, koje celu priču čine dosta realnijom i pristupačnijom. Predstavnici fakulteta su ovde samo da bi vam pružili odgovore na vaša pitanja.

Ulaz je besplatan, a sve što je potrebno je registracija OVDE ili na ulazu na dan sajma. Detaljnije na Facebook stranici.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “U modi je obrazovanje: MBA fair”


« Aleksandra Doknić druga na Internetu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook