Tropski raj

dana Jul9 2012

Ova tropska vrelina, polako nas lomi i nije ni čudo ali većini nas, misli lete ka moru, ka osveženju, jer ove temperature nisu stvorene za jedan kancelarijski i skoncentrisan rad, već jedan hedonistički užitak.Ukoliko do vašeg mora ili odmora ima još dosta, ponekad i virtualno putovanje, može da vas malo rashladi.

Ovoga puta, vodimo vas na magične Maldive i jedinstveni, jedan od najlepših hotela na svetu, Shangri-La’s Villingili Resort.

Smešten u oazi pustih, prelepih plaža i tropske, egzotične prirode, ovaj jedinstveni all inclusive kompleks vila, san je svakog čoveka na planeti.

Predodređen da vas potpuno isključi iz sveta, odmori i relaksira od posla, napuni vaše baterije i um a pruži jedno divno iskustvo i odmor, Shangri-Li hotelski kompleks već godinama biva izabran za jedan od najboljih hotela na svetu kada je u pitanju letnja ostrvska ponuda.

Udaljen samo 70 minuta od aerodroma u Maleu, a 10 minuta brodom od aerodroma iz Gana, ovo je pravi, tropski raj na zemlji.

Ponuda koja privlači turiste iz raznih delova sveta, uključuje privatnu plažu na obali Indijskog okeana, luksuzne vile u formi kuća na drvetu koje broje 142 sobe, internacionalnu kuhinju, spa wellness centre, teniske terene, školu ronjenja, 24h uslugu i raznorazne druge usluge.

Od vila, tačnije apartmantske ponude, postoji šest različitih stilova između kojih možete da birate.Enterijer skoro svake je isti i prati jedan mediteranski, osvežavajuć izgled sa prirodnim materijalima i svetlim bojama.

Ono po čemu se razlikuju vile je više položaj nego izgled i vaš izbor da li ćete biti na okeanu ili uz okean, sa mogućnošću da se potpuno osamite ili ipak da budete u nekoj žiži dešavanja.

Shangri-Li Resort ipak nalazi se u prelepoj prirodi koja garantuje da koju god vilu izabrali, imaćete neprocenjivo i magično iskustvo uživanja, okruženi sa 17 000 kokosovih stabala, tri zaštićene uvale, 45 vrsti egzotičnih biljaka sa preko 6km obale i 2km belih, peskovitih plaža.

Svaka vila, tačnije ona koja leži na kopnu ima i svoj privatni bazen.Sve imaju tv, iPad stanicu, wi-fi, minibar, nespresso mašinu, sef,  ležaljke, kupatila, plus tuševe na otvorenom kao i 24 uslugu dadilje, masera, ličnog sobara i drugih mogućnosti.

Većinu, najviše privlači mogućnost da imaju svoj privatni deo okeana sa pogledom na otvoreni okean.Water Villa kako se zove upravo ova vila, donosi prekrasnu azurnu pred vaša vrata sa najlepšim pogledom na Indijski okean sa vaše lične terase!

Onaj ko se ovde uputi, svakako pored uživanja, na umu ima i relaksaciju tela i uma, te će neizbežno posetiti spa ponudu hotela.

Pored joge, spa centar koji se nalazi na izdvojenom delu, tik na okeanu, nudi CHI spa filozofiju, azijske i indijske masaže tela koja obuhvata pored masaže i vežbe tela, hidroterapiju i sve druge vežbe koje imaju za zadatak da odblokiraju vaš um od stresa i umora.

Pored spa, hotel obuhvata i 3 restorana i 2 bara. Restoran Dr. Ali’s poslužuje azijsku i kuhinju orijenta.Javvu ima u ponudi mediteransku kuhinju kojom dominiraju morski plodovi.

Najromantičniji ipak je restoran Fashala koji u ponudi ima jednu internacionalnu kuhinju ili miks dveju gore pomenutih restorana.

Barovi, Manzaru i Endheri su klasični lounge barovi koji nude beg od Sunca kraj okeana uz relaksirajuću muziku i koktele.

Sad samo zamislite sebe tamo i teleportujte se.Raj, zar ne?

photo credit – website of resort


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: putovanja | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Tropski raj”


« Ručna izrada obuće – Letnja radionica

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook