Trendi plisir

dana May27 2012

Ovog proleća i leta neizostavan detalj koji se mogao videti na mnogim revijama je plisirana tkanina. Razigrano krasi lepršave suknje i haljine, bez obzira da li se radi o elegantnijim ili onim ležernim kombinacijama. Iako je već duže vreme prisutan na modnoj sceni kao neizostavan trendi detalj, ovog leta ne treba propustiti priliku i svoj garderober obogatiti jednom dobrom plisiranom suknjim i haljinom.

Aqualiano.Rimondi iliti italijanski duo Roberto Rimondi i Tomasso Aqualiano su svoju prolećnu koelkciju pored mnogobrojnih detalja obogatili  plisiranim haljinama i suknjama koje nežnim pastelnim bojama daju jednu interesantnu dinamiku, što može biti odličan izbor za vrele dane koji su pred nama.

Jason Wu trendu dodaje modernu varijaciju na temu plisira birajući upečatljive boje poput neon pink i žute. Neka vam smela i upečatljiva igra bojama posluži kao inspiracija u potrazi za komadom odeće koji je inspirisan ovim trendom.

Chloe se opredeljuje za ležernost pre svega. Suknje i haljine dužina preko kolena u bojama korala, peska i mora, a kombinovane sa neizostavnom belom, ovog leta mogu biti odličn izbor za sve one koji se ne odriču udobnosti.

Prada, tako retro i tako upečatljivo, a sve to uz nezaobilazne plisirane tkanine, sa porukom da se igramo pastelnim i jakim bojama pri izboru plisiranih suknji i haljina.

Bottega Weneta, kada je u pitanju trend plisiranih tkanina, bira vatreno crvenu, kao i kraljevsko plavu i smaragdno zelenu, koje sve čine još dinamičnijim i upečatljivijim, te izbor ovakve plisirane suknje i haljineovog leta može biti pun pogodak, i može vas izdvojiti od drugih.

Photo credit: Vogue.com


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Trendi plisir”


« Prezentacija Nemestic Studija na Mikser festivalu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook