Treći Story & Naxi savršen vikend

dana Jun29 2013

Prošlog vikenda, Naxi kutakprivukao je veliki broj posetilaca, koji su mogli da se bave različitim letnjim aktivnostima. Vikend je protekao u druženju sa mnogobrojnim poznatim ličnostima koje su učestvovale u programu. Oni koji nisu bili prisutni na Adi, mogli su sve da isprate uživo, na Naxi radiju u emisiji Savršen vikend koju su vodili glavna i odgovorna urednica magazina Story, Beba Dragić i voditelj Naxi radija Dejan Avramović.

Ana Bebić, Beba Dragić i Dejan Avramović

U subotu i nedelju pre podne kao i na kraju dana posetioci su imali priliku da se opuste uz fitnes. Dame su u subotu od 12 do 13h mogle da dobiju savet od nutricioniste, dok su u nedelju od 11 do 15h posetioci mogli da isprobaju kristaloterapiju, reiki i horoskop. U periodu od 13 do 15h posetioci su se družili sa poznatima i Story timom. U kafiću Koketa kao gosti Story & Naxi savršenog vikenda sa posetiocima su se družili Jelena Tomašević, Tropico Band, Milan Đurđević – Neverne Bebe, Jelisaveta Orašanin, Nevena Božović, Romana Panić i Ana Bebić. Od 15 do 16h u subotu delili su se Feng shui saveti dok su u nedelju od 15 do 16h pripadnicama lepšeg pola besplatno pravljene frizure.

Jelena Tomašević

Svi posetioci mogli su tokom celog vikenda da zakažu test vožnju i isprobaju novi model Renault kompanije, Renault Captur koji je bio izložen ispred kafića. Dame su imale priliku da u periodu od 11 do 17h u Avon kutku dobiju stručne savete kada je u pitanju šminkanje i isprobaju poslednje make up trendove. Od 14 do 15h gosti su uživali u slatkom vinu Di Luna Sangria Vinarije Čoke koja je organizovala originalne plesne tačke i zanimljive igrice koje su učesnicima donele vredne nagrade.

Avon šminkanje

Esensa je svojim programom obradovala sve one koji su želeli da odrede tip kože, da uživaju u relaksirajućim masažama, osvežavajućim napitcima za rehidrataciju kao i one koji su želeli da dobiju savet o pravilnoj nezi kože u letnjim mesecima.Meda  Pharmaceuticals u subotu i nedelju od 11 do 18h pružio je prisutnima opuštajuće masaže, dermatološke savete i testiranje proizvoda iz njihove linije. Probali smo i Idea online prodavnicu koja nam je direktno u Story & Naxi kutak donela nove grickalice iz K plus linije proizvoda.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, trendovi | tagovi: , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Treći Story & Naxi savršen vikend”


« Održana zabava povodom predstavljanja magazina MOGUL

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook