Treći sajam dizajnirane hrane u prostoru “Mikser House”

dana Dec11 2012

U subotu, 22. decembra od 12.00 do 20.00, u prostoru “Mikser House” (Karađorđeva 46, Beograd) biće organizovan treći Sajam dizajnirane hrane – Mikser Design Food, ovoga puta u novogodišnjem izdanju.

Kulturna organizacija Mikser, posvećena razvoju kreativne industrije Balkana nastavlja sa reanimacijom Savamale, tokom specijalizovane jednodnevne manifestacije predstaviće male i velike proizvođače organske hrane, vinarije, male radionice za izradu lokalnih specijaliteta, prodavnice zdrave hrane, talentovane domaćice, ali i industrijske i grafičke dizajnere, škole kuvanja, specijalizovane knjižare i proizvođače kuhinjske opreme.

Cilj organizatora je da promoviše kreativnost i inovacije na domaćoj gastronomskoj sceni, a učesnici će predstaviti svoje proizvode i organizovati radionice i časove kuvanja “uživo”. Dizajnirana hrana, piće i delikatesi, kao i dizajnerski komadi za serviranje i degustaciju – proizvodi inspirisani hranom i svi oni mirisi i ukusi koji nas podsećaju na praznike naći će se pod krovom “Mikser House-a”.

Biće to ujedno i prilika da organizatori manifestacije učesnicima i posetiocima predstave novi koncept renoviranog “Mikser House-a”, koji će od februara 2013. godine funkcionisati kao permanentni regionalni kreativni centar sa prodavnicom autentičnih proizvoda kreiranih i proizvedenih na Balkanu, kao i intenzivnim kulturnim i edukativnim programom tokom čitave godine.

 

Izvor: danubeogradu.rs


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Treći sajam dizajnirane hrane u prostoru “Mikser House””


« Otvoren novi NIVEA Shop

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook