Treći dan 34. Perwoll Fashion Week-a

dana Oct29 2013

Kako dani odmiču tako revije bivaju sve zanimljivije i posećenije u Belexpo centru na Novom Beogradu. 34.Perwoll Fashion Week privlači dosta pažnje zahvaljujući top rankiranim dizajnerima u Srbiji. Treće veče završeno je sa najboljim utiscima i samim pohvalama. Od modela studenata do svetski priznatih dizajnera, ove večeri dosta se zanimljivog i kreativnog moglo videti. 

Veče je otvorila revija italijanske škole Accademia del Lusso koja je prikazala radove svojih studenata. Ova škola, značajna za obrazovanje ljudi iz sveta mode i dizajna, iznedrila je mnoga poznata imena stoga je opravdan njen uticaj i značaj na polju modne industrije što u Srbiji tako i šire.

Usledila je revija naše verovatno najpoznatije kreatorke današnjice, Ane Ljubinković koja je predstavila svoju najnoviju kolekciju. Šarene boje, oštro sečeni modeli sa raznolikim detaljima glavna su karakteristika ove kolekcije. Nešto upadljivija šminka doprinela je šik / futurističkom izgledu.

Potom revija koja je verovatno privukla najviše pažnje jeste revija Bate Spasojevića. Urban izgled uz dosta kože i krznenih modela bio je vrlo upadljiv. Zanimljiva stvar kod ove revije jeste da su modeli nosili oružje dok su šetali pistom.


Na završnici trečeg dana usledile su kreacije studenata Fakulteta Primenjenih umetnosti, Megatrenda i Mod Arta. Unikatne stvari i ručno radjeni dezeni zaslužuju svaku pohvalu i zahvaljujući ovakvim studentima moda u Srbiji nastavlja da ide u dobrom pravcu.

Kao šlag na tortu trećeg dana 34.Perwoll Fashion Weeka prikazana je revija puna nežnih, pastelnih tonova modne kuće Mihano Momosa. Večernje toalete kao i stvari pogodne za dnevne varijante svojom dekadentnošću ulepšali su ovo veče i učinili ga nezaboravnim.


Andrea Aleksić
je Veliki ljubitelj umetnosti uopšte. Student italijanskog jezika i zaljubljenik u njihove filmove i kulturu. U slobodno vreme bavi se slikarstvom i fotografijom i koristi svaki slobodni trenutak za kreiranje svog sveta. Uvek u toku sa modnim dešavanjima i raznim kulturnim manifestacijama. Knjige su joj najbolji prijatelji, i iz njih crpi svoju kreativnost. Bez svog MP3 uredjaja ne ide nigde koji se uvek nalazi u džepu njene torbe. | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, trendovi | Tags: None


Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Treći dan 34. Perwoll Fashion Week-a”


« Srbija prvi put na Svetskom dizajn forumu u Ajndhovenu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook