Treće veče Aquafresh Fashion Week-a

dana Nov10 2013

Treće večeri slovenskog Aquafres Fashion Weeka svoje kolekcije prikazali su Maja Ferme, Neli Štrukelj, Mojca Celin, Nataša Peršuh, Anglela Lukanovich, Almira Sadar i Ines Janković.

Inspiraciju za kolekciju kojom je otvorila treće veče AFW-a Maja Ferme je pronašla u zlatnim godinama Holivuda i ženama kao što su Grej Keli, Odri Hepbern i Marlen Ditrih.

Neli Štrukelj je prikazala kolekciju u kojoj kontrastira krute i meke tkanine, stroge linije i razigranost. Posebna pažnja posvećena je  cipelama sa potpeticama neobičnih oblika i izrađene od pleksiglasa.

Mojca Celin je za svoju kolekciju izabrala neboje i asimetrične krojeve, a zatim sa svojim kreativnim timom kao i akademskim slikarom Matejom Korbarom posebnu pažnju posvetila štampi i ilustracijama.

Svoju kolekciju na AFW predstavila je i naša Ines Janković. Ženstvena i udobna odeća namenjena modernoj ženi koja preferira kvalitet i dizajn koji odoleva vremenu.

Almira Sadar kroz svoju kolekciju za proleće/leto 2014 prikazuje detalje slovenačke kulture i nasleđa, a namenjena je dinamičnoj, radoznaloj i srećnoj ženi.

Nataša Peršuh veruje da moderna žena u sebi još uvek čuva malo i razigrano dete, koje ne zna za dosadu i koje kao odrasla osoba i dalje nosi ono što želi, čak i onda kada to nije u skladu sa pravilima stvarajući sopstvene trendove.

Svojom kolekcijom Anđela Lukanivič je donela duh Marakaša i Kazablanke dok su se na pisti smenjivale razigrane kreacije neobičnih dezena.

Revija Tomaša i Urške Draž zatvorila je AFW kolekcijom koja nosi naziv po krhkoj algi, Diatoma. Neobične kreacije oslikavaju povezanost naših života sa prirodom i vodom, saporukom da moramo poštovati bića i svet koji nas okružuje kako bi obezbedili bolju budućnost i život.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: modne revije, slovenia fashion week | tagovi: , , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Treće veče Aquafresh Fashion Week-a”


« Seduction – Nova kolekcija Aleksandra Zabunovića

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook