Treće proleće Jovana Nišića

dana Jan17 2018

Jovan Nišić jedan je od onih dečaka Partizanove omladinske škole koji ponosno nose crno-beli dres i strpljivo čekaju dan kada će biti priključeni prvom timu. Dobrim igrama u Teleoptiku, požrtvovanjem i ljubavlju prema klubu, već treći put je dobio priliku da tokom prolećnog dela priprema trenira sa prvim timom.

“Priliku da prvi put treniram sa najboljom ekipom Partizana dobio sam još kod Zorana Milinkovića, da bih kod šefa struke Ivana Tomića prošao kompletne pripreme. Naravno, i tada, kao i sada, trudim se da uvek dam svoj maksimum, s tim što sam sada dosta opušteniji na treninzima i mogu slobodno reći i dosta zreliji. Prija mi sve ovo.”

Sa tobom je i nekoliko tvojih saigrača iz Teleoptika.

“Ponosan sam na sve moje drugare iz Teleoptika, ne samo one koji su dobili šansu na pripremama, već i na sve ostale koji su nam omogućili da budemo ovde. Sve nas krasi pre svega drugarstvo, a najvažnije je da se i ovde kada smo sa prvim timom međusobno pomažemo.”

Kako ti se sviđa rad sa prvim timom i šefom Miroslavom Đukićem?

” Sviđa mi se što za sada nisam radio trening bez lopte. Naravno, zna se da u pripremnom periodu uvek ima težih treninga, ali kada je tu lopta sve je lepše i lakše. Ništa mi ne pada teško, jer sam svestan da nema dobrih igara na utakmicama bez dobrog treninga.

Kog igrača posebno voliš na tvojoj poziciji?

“Uživam da gledam Kiću Kosovića i želim mu što brži povratak na teren. On je igrač koji igra na istoj poziciji kao i ja i smatram da od njega dosta mogu da naučim. Kića je veoma pametan igrač, ima odličan osećaj za asistenciju i voli da igra unapred. Što se mene tiče, spreman sam da radim na svemu, da postojeće kvalitete nadogradim, a one u kojima sam slabiji dovedem na potreban nivo.

Koje su tvoje želje u 2018. godini?

“Da postanem prvotimac Partizana i da prođemo Viktoriju Plzen.”

Slične želje imao je i  Partizanom štoper,Nemanja Miletić koji je juče proslavio 27.rođendan. Po čemu će pamtiti prve dane 2018.i dolazak u Partizan, Miletić ističe:

Svakako po dobrim igrama, ali i ne samo svojim, već i celog tima, čime sam skrenuo pažnju na sebe kod drugih klubova što mi veoma imponuje. Kao što znate klub je dobio već unosne ponude za mene, ali za sada nisam na prodaju. Ovde mi je prelepo, razmišljam samo o Partizanu i kako da svi budemo još bolji i prođemo Viktoriju Plzen i odbranimo duplu krunu.”

 

Izvor:www.fkpartizan.rs
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Treće proleće Jovana Nišića”


« Futsal reprezentacija započela pripreme za predstojeći UEFA EURO

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook