Treća sezona serije BIBLIOTEKARI premijerno na DIVA kanalu

dana Nov21 2016

Najnovija, treća sezona serije “Bibliotekari” počinje sa emitovanjem na DIVA kanalu 27. novembra u 19:00. Bibliotekari se ovoga puta susreću sa zastrašujućim protivnikom jer dolazi Apep, egipatski bog haosa, koji se pojavljuje u muzeju u Egiptu i ima nameru da oslobodi čisto zlo stvarajući apokalipsu.

 

Pored svakodnevne borbe protiv zla koje želi kontrolu nad magičnim artefaktima, u ovoj sezoni se pojavljuje još jedan protivnik, tajna vladina agencija za crne operacije pod imenom D.O.S.A. – Odeljenje za statističke anomalije, pod komandom generala Cynthie Rockwell (Vanessa Williams), koja pogrešno vidi Bibliotekare kao teroriste sa natprirodnim moćima.

U skladu sa novim okolnostima, Bibliotekari moraju da prihvate dve uloge: i lovaca i lovine. Flynn (Noah Wyle), Baird (Rebecca Romijn), Stone (Christian Kane), Cassandra (Lindy Booth) i Ezekiel (John Harlan Kim) se ponovo nalaze u svojim ulogama zaštitnika svetskog mističnog blaga, uz pomoć čuvara Jenkins-a (John Larroquette).   Oni se bore da sačuvaju svet misiju za misijom, ulazeći u avanture koje ih vode širom planete, od nordijskog doma ledenih džinova do Bermudskog trougla.

U jeku novih avantura Bibliotekari jačaju međusobne veze i stiču nova saznanja: Baird i Flynn uče šta znači kada se zaista veruje nekome, Jenkins se poverava Cassandri, koja je još uvek u procesu savladavanja svojih emocija i magičnog “dara”; Stone uči da kombinuje svoju snagu sa inteligencijom, a Ezekiel otkriva šta znači kada brinete za nešto drugo osim za sebe.

Serija „Bibliotekari“ prikazuje drevnu organizaciju koja se krije iza Metropoliten biblioteke u Njujorku, koja štiti svet od nepoznatih tajni, magije skrivene na svakom koraku.

 Premijera treće sezone serije „Bibliotekari“  je nedeljom  u 19:00 na DIVA kanalu, od 27. novembra.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, najnovije vesti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Treća sezona serije BIBLIOTEKARI premijerno na DIVA kanalu”


« Nivea i Style.rs poklanjaju

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook