Top 5 trendova jesen/zima 2013/2014.

dana Dec14 2013

Prelazak  iz jesenjih u zimske dane predstavljaju pravi moment za obnavljanje gradiva vodećih trendova ove sezone. Ovaj put smo za vas izdvojili veličanstvenih pet.

Teget je nova crna, trend broj jedan za sezonu jesen/zima 2013/2014. Klasična i neutralna pogodna je za kombinovanje, ali se ne ustručavate i od glave do pete da je iznesete, minimalizam je ponovo u modi!

Tipičan masculine materijal koji je Coco Chanel preobratila namenivši ga i ženama, još jedan je od vodećih trendova ove sezone. Nosite ga kroz pantalone, kapute, sakoe, kombinujte uz klasičnu belu košulju za business look, ili bluzu šarenog dezena ako ste posle posla namerile casual veče uz prijatelje.

Svedena, klasična, jednostavna, boja u kojoj svaka žena može da izgleda tako stylish. Od oversize kaputa, preko elegantnih haljina do detalja, ne postoji komad koji će ove sezone delovati više chic.

Cveće više nije rezervisano samo za prolećne dane. U nešto drugačijem obliku cvetni dezen opstaje i u ovoj sezoni. Na sceni je mračni romantizam, tako da se ovaj put opredelite za boje poput crne, braon ili bordo, lagane materijale ili kožu.

Sada kada je ponovo pronašao put do vodećih fashion trendova, savetujemo da se oslobodite i ponesete ga u kombinaciji sa tufnama, animal printom, ili čak uz neki drugi karirani komad. Kada je on u pitanju ove sezone definitivno važi fraza “više je više”.

photo credit: www.vogue.fr


Katarina Pavlović
je veliki zaljubljenik u život, esteta i hedonista. Voli modu kao umetnost, fotografiju, miris knjige i jutarnje kafe, pogled na beskrajno plavetnilo, ukus rozea i jedan mali grad na severu Toskane. Smatra da život čine sitnice pa tako često ponavlja onu Gorderovu ,,Život je ogromna lutrija u kojoj su vidljivi samo dobitni lozovi. Ti si čitaoče jedan takav loz. Lucky you!” | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Top 5 trendova jesen/zima 2013/2014.”


« Savršeno negovane usne uz Labello

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook