Tommy (Hilfiger) boy.

dana Mar1 2012

Grad i Selo, u zapadnjačkom smislu, bio je naziv kolekcije čuvenog dizajnera  Tommy Hilfiger-a,  koja podrazumeva donošenje konjičkih sportova na asfalt urbanog grada.

Košulje zakopčane do grla uz sakoe koji prate liniju tela i pulovere, baš beže od opuštenog neformalnog stila. Koža, somot i printovi ribarske mreže na haljinama dodatno stavljaju akcenat na prisustvo van-gradskih motiva, ali zato ozbiljan kroj i ustručenost modela  ne dozvoljavaju iskakanje iz formalnog okvira. Zanimljiva kolekcija, koju svakako nije teško primeniti.

Photo credit:  http://www.style.com


Sofija Daćevac
je ambiciozna, radoznala, tvrdoglava, i mnogima teško „varljiva“. Voli da eksperimentiše sa stilovima ali kada mnogo zaluta, vraća se svojim korenima – jednostavnoj eleganciji. Voli da da lični pečat stvarima koje koristi i poseduje, jer smatra da je jedna u milion i da kao takva ne sme da ostane nezapažena. Voli da pije dobru kafu i uči jezike, putuje čim ugrabi priliku za to i pored velikog broja cipela ne poseduje patike. | na twitter-u | facebook-u | tema: modne revije, new york fashion week | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Tommy (Hilfiger) boy.”


« Patike koje su osvojile svet

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook