Tišma u gradu!

dana Feb18 2012

U utorak, 21. februara, sa početkom u 20h, u Kulturnom centru GRAD, u Beogradu, gostovaće Slobodna Tišma, autor romana “Bernardijeva soba” za koji je dobio Ninovu nagradu za 2011. godinu.

Pripovedaće o novosadskom autsajderu i lokalnom čudaku Pišti Petroviću, glavnom akteru pomenutog romana. Priča se plete oko nekoliko glavnih lajtmotiva kao što su dnevni rituali i opsesija glavnog junaka, njegovog u najmanju ruku neobičnog odnosa prema poznanicima i najbližoj porodici, kao i prema jedinom nasledstvu – nameštaju iz optimističnih šezdesetih, takozvanoj Bernardijevoj sobi.

Kako je Tišma poznat i kao frontmen i tekstopisac novotalasnih art rok bendova Luna i La Strada, promocija u KC Gradu biće prilika i za ponovno preslušavanje njegovog muzičkog opusa.

Ulaz je slobodan.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Tišma u gradu!”


« Sylvio Giardina

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook