Tijana i Mila na MQ Vienna Fashion Weeku

dana Sep29 2013

Posle velikog uspeha na Internacionalnom Fashion Weeku u Birmingemu i Nedelji mode u Skoplju, kolekcija “After Colors” za jesen/zimu 2013/14 predstavljena je na 13. MQ Vienna Fashion Weeku u Beču.

Tijana i Mila Popović aktuelnu kolekciju za ovu sezonu, predstavile su u petak 13. septembra u MuseumQuartier muzejskom kompleksu gde se održava Nedelja mode u Beču. Pored austrijskih dizajnera, publici su se u perodu od 11. do 15. septembra u revijalnom delu programa predstavili i dizajneri iz regiona, među kojima su i dizajnerke iz Srbije.

Kolekciju “After Colors”čine odevni predmeti nastali dekonstrukcijom forme. Dominiraju tamne boje crna, plava i bordo/ljubičasta sa metalnim elemetima i detaljima u bakarnoj, srebrnoj i boji zlata. Veliko interesovanje bečke publike za autorski rad Tijane i Mile Popović rezultiralo je mnogobrojnim kontaktima i saradnjom između dizajnerki i bajera iz Nemačke i Austrije. Veći deo kolekcije izložen je u “Ostform Vienna” izložbeno-prodajnom “concept store” prostoru u dizajnerskoj četvrti u centru Beča, gde od skoro mogu da se nađu modeli novosadskog dizajnerskog tima.

Photos: Thomas Lerch, MQVFW
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Tijana i Mila na MQ Vienna Fashion Weeku”


« Pre-fall top trendovi jesen/zima 2013/2014 No 7

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook