Teatar Madlenianum priprema mjuzikl “Ljubav i moda

dana Mar27 2017

Teatar Madlenianum u saradnji sa produkcijom KAKO VAM DRAGO priprema mjuzikl “Ljubav i moda. Romantična komedija “Lubav i moda”, čija se realizacija oslanja na mlade umetničke snage, biće velika radost za publiku. Lepršava, zanosna ljubavna priča iz 1960. godine uz muziku karakterističnu za to vreme imaće svoju premijeru 27. aprila, a reprizu 28. aprila.

Na čelu dve suparničke modne kuće posleratnog Beograda, Jugošika i Jugomode, nalaze se bivši supružnici – Direktor i Direktorka. Njihovo rivalstvo podstiče ova dva mlada i smela preduzeća da napreduju, ali i da svi zaposleni neizmerno pate zbog njihovog sukoba, borbi i smicalica. Ono što niko ne zna jeste da u srži tog sukoba stoji Rođak, namazani muljator spreman na sve kako bi obe firme uništio i osnovao svoj jedinstveni Jugoštep. Ono što, sa druge strane, Rođak ne zna, jeste da se između Sonje, Direktorkine i Direktorove ćerke i Bore, Jugošikovog glavnog dizajnera – rađa ljubav. Taj momenat neplaniranog izliva emocija poremetiće sve planove ove dve modne kuće i svih koji tu rade, značajno promeniti planove za konkurentske modne revije, i iznad svega – dodatno otežati Rođaku da izvrši svoj pakleni naum.

Na sceni će u mjuziklu LJUBAV I MODA publika gledati:

Ninu Janković, Andriju Daničića, Katarinu Gojković, Branislava Tomaševića, Nebojšu Milovanovića, Tamaru Aleksić, Stevana Piale, Ivu Stefanović, Anu Stojanović i Tatjanu Dimitrijević.

Pored pomenutih glumaca, na sceni će biti i pevači Dušan Šarenac, Tijana Ranđelović i Maja Živković, kao i baletski igrači Dunja Stanković, Helena Petrović, Neda Popović, Tara Tomašić, Nemanja Pražić, Miloš Jadžić,Goran Vidaić, Vukan Belojević.

U projektu su angažovani muzičari Pavle Popov i Srdjan Marković – muzička priprema;

Marko Perić – muzički producent; Branislava Podrumac i Srdjan Marković – instruktori pevanja;

Dragana Bunjac, Srdjan Marković, Milovan Paunović – korepetirori;

Maja Hajduković – alt saksofon;

Ivan Teofilović – tenor saksofon;

Nikola Mirosavić – truba;

Mladen Lukić – trombon;

Milovan Paunović – klavir;

Pavle Popov – gitara i kontrabas;

Tom Fedja Franklin i Miloš Branisavljević – bubnjevi

Ispred produkcije KAKO VAM DRAGO  stoji producent koji je istovremeno i nosilac jedne od glavnih uloga Andrija Daničić. Autorski tim projekta čine pisac teksta Staša Koprivica, reditelj Aleksandar Nikolić, asistenti reditelja Filipa Daničić i Jovana Ikonić koreografi Anka Gaćeša i Mirela Božić Jovanović, scenograf Milica Stanković, asistent scenografa Anja Radonjić, dizajn revijskih haljina Vladimir Niciforović, kostimografi Vladana Veljković, Marija Nikolić, Maja Živković. Organizatori projekta  su Vukašin Tomić i Filipa Daničić.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Teatar Madlenianum priprema mjuzikl “Ljubav i moda”


« Kako da povećate brzinu svog čitanja i do 200%

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook