Tea Zubović na čelu reklamne kampanje za NIVEA BH Fashion Week Sarajevo

dana Apr18 2017

U periodu od 27.04 do 29.04.2017. u hotelu “Holiday” održaće se najiščekivaniji 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo s odličnim programom gde će vodeći domaći dizajneri i noviteti modne scene predstaviti svoje nove kolekcije.

Renomirani brand NIVEA, kao vodeći brand u svojoj kategoriji, neprestano i kontinuirano podržava promociju novih generacija mladih dizajnerskih kreativaca, dok s druge strane afirmiranim uspešnim BH kreatorima daje podršku u nastavku njihovog rada.

Ovaj jedinstveni modni događaj  održava se u organizaciji Udruženja manekena I modnih kreatora BiH I izvršnoj produkciji modne agencije ABC Models Mgmt Internacional, koja osim u Sarajevu, Banja Luci i Tuzli, ima predstavništvo i u Zagrebu, Beogradu, Podgorici, a do kraja godine otvara svoj ured u i Beču.

Ovogodišnji vizual je osmislila dizajnerica Tee Zubović iz Sarajeva, osnivač domaćeg brenda ART BY TEA, koja je inspiraciju pronašla u najpoznatijim delima renesansnog slikara Sandra Botticellija “Alegorija proljeća” i “Rođenje Venere.

Fotografije su snimljene u Nacionalnoj galeriji BiH, a koncipirane su na humanističkim idejama renesansnog perioda. Alegorijski motivi, likovi i pejzaž sa Botticellijevih dela izlaze iz okvira i površine slika i oživljavaju na odjeći i u modernom galerijskom prostoru. Baš kao što se proleće svake godine iznova rađa i baš kao što se na Botticellijevoj “Primaveri” nimfa Kloris transformira u Floru, tako je proletna vegetacija iznikla iz samih zidova galerije, a proleće i sve što ono simbolizira se ponovo rodilo u prostoru  umjetničke galerije i modernog vremena.

Pored Tee, styling i koncept vizuala potpisuju Zlata Zubović i Adela Bišćević.

Kao zvezda i zaštitno lice ovogodišnje reklamne kampanje je  Lejla Muminović, za čiju frizuru je  zaslužan Ante Vukojević  dok make up je dijelo Maje Koristović Talović. Fotografiju vizuala potpisuje Edvin Kalić. Styling upotpunjen luksuznim nakitom Zlatarne Celje.

U toku je i ONLINE CASTING za 38. NIVEA BH FW Sarajevo koji traje od 15.04.2017.do 25.04.2017.godine, te organizatori  pozivaju sve zainteresirane devojke i muškarci od 14 – 24 godine, da se prijave u inbox na FB Modna agencija Abc Models ili putem emaila:

abc.models.info@gmail.com

Prijava treba da sadrži sledeće podatke: ime i prezime, visina, težina, godine, grad i broj mobilnog telefona.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Tea Zubović na čelu reklamne kampanje za NIVEA BH Fashion Week Sarajevo”


« VIS Limunada 29. aprila u Domu omladine Beograda

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook