Tarik Filipović s monodramom „ĆIRO“ pred beogradskom publikom

dana Apr4 2018

Tarik Filipović, poznati glumac i voditelj, prvi put će gostovati pred beogradskom publikom sa predstavom – monodramom „Ćiro“, 27. aprila sa početkom u 20 časova u UK Vuk Karadžić.

Tarik i Ćiro

Predstava izaziva ogroman interes u celom regionu, a dobila je visoke ocene od kritike i publike za maestralnu glumu i kvalitetan, duhovit tekst.

Ličnost zanimljivog Miroslava Ćire Blaževića inspirirala je Tarika Filipovića i dramaturga Antonia Gabelića da napišu tekst o njegovom životu. Dugogodišnje Tarikovo i Ćirino prijateljstvo, te sati i dani provedeni u svojevrsnoj ispovedaonici o njegovom životu i Tarikovo imitiranje Ćire, bili su srž ove zanimljive predstave , koja na jedan specifičan način dovodi publiku do smeha ali i suza.  Ćirine se rečenice citiraju, njegovo prepoznatljivo „sine moj“  dalo mu je neizbrisiv lični pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost. U ovoj sjajnoj monodrami, Tarik Filipović, inače strastveni fudbalski navijač, progovara o tome šta je Ćiro Blažević predstavljao za njega lično kroz period odrastanja i sazrevanja.

„Ćiro“ je Tarikov prvi samostalni projekat kojeg zajedno s njim autorski potpisuje dramaturg Antonio Gabelić a producira Tomislav Kašljević.

Karte za predstavu „ Ćiro“ prodaju se na blagajni UK Vuk Karadžić  po ceni od 1000 dinara


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Tarik Filipović s monodramom „ĆIRO“ pred beogradskom publikom”


« Besplatni performans za kraj 15. Beogradskog festivala igre

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook