Talents Fair

dana Dec12 2013

Talents Fair predstavlja projekat studenata Ekonomskog fakulteta u Beogradu i zamišljen je kao mesto okupljanja umetnika, ljubitelja fotografije, slikarstva, modnih dodataka, garderobe, neafirmisanih umetnika kao i svih onih koji dele ljubav prema lepim i kreativnim hobijima.

Cilj projekta je privlačenje što većeg broja  telantovanih ljudi koji će predstaviti drugima svoja dela i pokazati svoj talenat i umeće. Osim mogućnosti da postave svoj sadržaj na sajtu, svi korisnici imaju mogućnost da glasaju i ocene druge radove, čime se ostvaruje  interakcija što predstavlja podsticaj promocije i privlačenja pažnje kroz uzajamnu pomoć i saradnju umetnika.

Posetite Talenst Fair i podelite svoj talenat sa drugim talentovanim umetnicima!


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Talents Fair”


« Top 5 kaputa za jesen/zimu 2013/2014.

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook