Sve je spremno za Dreft Fashion Week Zagreb

dana Apr30 2013

Novi službeni hotel DFWZ-a Double Tree Hilton jutros je ugostio dizajnere, partnere i novinare kako bi neformalnim druženjem najavili događaje vezane za predstojeći Dreft Fashion Week Zagreb koji je u martu proslavio 10 godišnjicu svog postojanja. DFWZ će održati drugu nedelju, tačnije revijalnim delom od 9. – 11. 5. tradicionalno u Hypo centru.

U ležernoj atmosferi projekt su predstavili direktorka DFWZ Sarah Josipović, voditeljka Petra Nižetić ispred Drefta, Tea Nadj Župan, direktorika marketinga Double Tree Hiltona, Dijana Đerđ direktorika marketinga Volkswagena te Gordana Sobol, ambasadorka humanitarnog projekta Europa Donna kom se priključio i DFWZ. Sarah je kratko pozdravila sve prisutne i reč dala Petri Nižetić koja je pak predstavila aktivnosti Drefta od kojih su najvažnije revija prošlogodišnje pobednice Dreft Next Generation ntakmiičenja Marice Pažanin, odabir novog pobednika Dreft Next Generationa, blogger konferencija čiji će posebni gost biti poznati street style bloger Yvan Rodic te lansiranje mobilne aplikacije za pametne telefone sa svim informacijama vezanim uz Dreft Fashion Week Zagreb.

Tea Župan izrazila je svoje zadovoljstvo ulaskom u Dreft Fashion Week porodicu  i pozvala sve novinare na nedjeljni brunch u OXBO Urban Bar & Grill restoran u sklopu hotela čime će službeno i završiti ovosezonski DFWZ. Dijana Đerđ srećna je što se Golf 7  konačno veže za događanje poput Dreft Fashion Weeka Zagreb s obzirom da DFWZ svojim modernim tendencijama i podsticanjem mladih i kreativnih ljudi predstavlja savršenu platformu na kojoj Volkswagen želi promovirati Golf kao vozilo orijentisano ka budućnosti.

Hrvatski dizajneri koji će svoju viziju jeseni i zime 2013/14 predstaviti na ovosezonskom DFWZ ukratko su otkrili šta možemo očekivati na pisti. Toni Rico, Ivana Popović, Milena Rogulj, Kristina Burja, Ana Kujundžić, Maja Hrastinski, Ivančica Hrustić, Mladen Grubić, Natalija Smogor, Marica Pažanin i Zjena Glamočanin su hrvatske dizajnerske snage dok  sa pariske i londonske Nedelje mode dolaze Trump in Disguise, Negarin, Henrietta Ludgate i Katrien Van Hecke.

U sklopu ovosezonskog Dreft Fashion Weeka Zagreb Ivana Popović će posebno izrađenim topovima, koji će biti na prodaju, dati doprinos humanitarnom projektu «Darujmo ružičasti život», a u hvalevrednoj akciji pridružće joj se i poznati dizajner nakita Mladen Grubić. Gordana Sobol ispred organizacije Europa Donna objasnila je koliko je važno osvestiti javnost o raku dojke te naglasila kako ova akcija ima za cilj kupovinu linearnog akceleratora za intraoperativnu radioterapiju, aparata za jednokratno zračenje. Za kupovinu aparata (prvog takvog aparata u Hrvatskoj) potrebno je skupiti 700.000 eura, a uz veliki broj akcija koje će se održavati tijekom 2013.godine, svi oni koji su voljni pomoći to mogu učiniti i telefonskim pozivom na broj 060 8100 i na taj način pomoći ovu akciju.

I ove godine Dreft Fashion Week Zagreb najavio je mnogobrojne zanimljive revije, razne evente u Loungeu DFWZ-a,pretpremijeru Discoveryevog filma „Djeveruše pod gasom“ kao početak Dreft Fashion Weeka Zagreb u utorak 7. maja i nezaboravne partye u popularnim hrvatskim klubovima poput Gallerya, Rooma, Hyplaze i Hemingway loungea.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Sve je spremno za Dreft Fashion Week Zagreb”


« Dream in spring

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook