Sutra premijera filma “Legenda o Kolovratu”

dana Jan3 2018

Premijera filma “Legenda o Kolovratu” održaće se sutra u 20h u bioskopu Cineplexx u Ušće Shopping centru, nakon čega nastavlja bioskopski životu regionu. Specijalni gost na premijeri biće glumac Ilja Malakov koji u filmu tumači ulogu Kolovrata. Malakov je član Guberskog pozorišta u Moskvi, gde je odigrao brojne uloge, a za rolu Kolovrata izabran je među preko 30 kandidata.

Oduševljenje filmom, ali i samim Malakovim nije krio ni Predsednik Rusije Vladimir Putin. Zbog velikog interesovanja prvog čoveka Rusije, organizovana je posebna pretpremijera, nakon koje je Putin čestitao celoj ekipi na odličnom filmu.

Film je impresivan, dira u dušu, imam utisak da će ljudima biti zanimljiv. Ideja je odlična“, rekao je Putin i dodao da mu je mladi Malakov novi omiljeni glumac. Po sletanju u Beograd, Malakov je istakao da je veoma uzbuđen zbog dolaska u Beograd i nestrpljiv da čuje utiske nakon beogradske premijere.

Komentarišući pripreme za snimanje filma, Malakov je rekao: “Bilo je teško, naročito scene borbi, ali I veoma uzbudljivo. Svaki dan smo trenirali mesecima, I za to vreme postali veoma dobar tim koji se maksimalno posvetio svojim zadacima. To je za mene bilo inspirativno I mislim da su to gledaoci prepoznali. Nadam se da će isto videti I publika u Srbiji.”

Film “Legenda o Kolovratu”, kao najveći produkcijski poduhvat u ruskoj kinematografiji, do sada je u Rusiji pogledalo preko 5 miliona ljudi. U 13. veku mongolske ratne horde i njihov vođa Batu Kan kontrolisali su većinu sveta. Kako su se kretali ka Evropi, Mongoli su napadali preostale ruske kneževine koje su im se našle na putu. Ipak, njihove planove kvari taj mali odred snažnih junaka na čelu sa misterioznim hrabrim ratnikom, koji im se suprotstavlja. Režiju potpisuju Džanik Fajziev i debitant Ivan Šurkovetski. Glavne uloge tumače Ilja Malakov, Aleksey Serebrijakov, Aleksandr Ilin.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Sutra premijera filma “Legenda o Kolovratu””


« JSP i LILU predstavile novi koncept prezentacije – CHOOSE YOUR IDENTITY

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook