Studenti Fakulteta za međunarodnu politiku i bezbednost gosti Partizana

dana Mar20 2018

Komesar za bezbednost FK Partizan, gospodin Živko Šljukić, ugostio je studente Fakulteta za međunarodnu politiku i bezbednost i uključio ih u proces bezbednosne pripreme fudbalske utakmice FK Partizan – FK Radnik Surdulica.

Studenti su imali prilike da iz prve ruke čuju i vide na koji način se organizuju utakmice visokog rizika, koji su najveći bezbednosni izazovi prilikom organizovanja sportskih manifestacija, kao i šta sve podrazumeva organizacija jedne utakmice iz perspektive komesara za bezbednost.

Gospodin Šljukić omogućio je studentima da se lično upoznaju sa načinom rada i organizacijom redarske službe, ulogom pripadnika MUP-a na stadionu, kontrolom ulaska navijača na tribine i načinima evakuacije. Takođe, studenti su imali prilike i da borave u posebnim prostorijama iz kojih se sprovodi video nadzor stadiona i okoline, kao i da posete trofejnu salu FK Partizan.

Ovim putem se još jednom zahvaljujemo FK Partizan, kao i gospodinu Živku Šljukiću, koji je na sjajan način ugostio naše studente, i svojim entuzijazmom, neposrednošću i stručnošću na ličnom primeru pokazao kako izgleda posao komesara za bezbednost jednog sportskog kluba – navodi se u saopštenju @FKMBedukacija.

Izvor:partizan.rs
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Studenti Fakulteta za međunarodnu politiku i bezbednost gosti Partizana”


« U četvrtak specijalna projekcija filma „Legenda o Konkubini“

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook