Story FEST Party

dana Feb26 2013

Povodom svečanog otvaranja FEST-a organizovan je prvi Story FEST Party, koji je magazin Story priredio u hotelu Metropol u čast otvaranja 41. FEST-a i dolaska Majkla Medsena, zvezde filma “Pored puta”.

Nakon zvaničnog početka programa na FEST-u, mediji i brojne zvanice iz javnog života Srbije a i sveta uputile su se ka hotelu Metopol, na crveni tepih, specijalno priređenom povodom Story FEST Party-ja.

U organizaciji magazina Story i FEST-a i uz pomoć američke ambasade poznati glumac Majkl Medsen prisustvovao je žurci zajedno sa ekipom iz filma “Pored puta”, glumcima Imanom Krosonom i Danijelom Grozdićem i u društvu reditelja i producenta Zorana i Vladimira Lisinca.

Crvenim tepihom prošetale su brojne Story FEST zvanice iz sveta filma, kulture, umetnosti i drugih sfera javnog života.

Atmosferu na žurci dočarali su bend Bojane Stoimenov i brojni foto korneri sa najpoznatijim scenama iz filmova gde su zvanice imale prilike da se fotografišu i na trenutak dožive atmosferu iz poznatih filmova.

Tom prilikom glavna i odgovorna urednica Story magazina Beba Dragić je izjavila: “Dobar glas daleko se čuje, a najbolji čak do Holivuda!  Magazin Story prevazilazi sebe! Nakon sedam spektakularnih žurki magazina Story koje svake jeseni, a povodom rođendana, okupljaju sam krem radnika industrije šou-biznisa, ovog puta otišli smo korak dalje! Specijalni izveštaj sa Storyjeve žurke i detaljima provoda američke filmske zvezde, čitaćete već u prvom martovskom izdanju vašeg omiljenog magazina o poznatima!”


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, trendovi | tagovi: , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Story FEST Party”


« BookILL Fest

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook