Stikeri Fudbalske reprezentacije Srbije

dana Jun9 2018

Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka, Fudbalski savez Srbije i vodeća informatička grupacija kompanija jugoistoka Evrope – Comtrade – predstavili su jedinstveni paket besplatnih Viber Stikera “Orlovi”, istoimenu Viber Zajednicu i prateći čet – bot uoči početka Mundijala u Rusiji, sa ciljem da fudbalska javnost u Srbiji i na ovaj način izrazi podršku učešću naše reprezentacije na najvećoj svetskoj smotri fudbala – ali istovremeno i pruži svim korisnicima Vibera priliku da dožive jedinstveno iskustvo u praćenju svih važnijih fudbalskih zbivanja u Rusiji.

Stikeri – Orlovi – Komandant Kolarov

Stiker paket “Orlovi”, dostupan za besplatno preuzimanje sa Viber Stiker Marketa za sve zemlje sveta, na svojih 23 “Viber-sličica” prikazuje likove reprezentativaca Srbije, međunarodnog sudije Mažića, simpatične maskote naše reprezentacije, ali i omiljene nacionalne i fudbalske simbole iz promotivne kampanje, kao i sveprisutne navijačke uzrečice i slogane. Svi koji budu preuzeli besplatni stiker paket će se momentalno povezati i otpočeti komunikaciju sa specijalno pripremljenim fudbalskim čet – botom, koji će im redovno i danonoćno pružati detaljne i dragocene informacije o prvenstvu – poput rasporeda mečeva, rezultata, stanja na tabelama, statistike i ostalih najvažnijih vesti. Pritiskom na posebno naznačeno dugme, vidno postavljeno pored stikera ili unutar samog čet bota, zainteresovani korisnici će moći da se pridruže Viberovoj srpskoj fudbalskoj Zajednici i iskuse pravi kolektivni navijački duh u svom mobilnom uređaju – kao da se nalaze na stadionu, razgovoraju sa svojim prijateljima ili prate najkvalitetnije medijske sadžaje vezane za fudbal.

Besplatno preuzmite Viber Stiker Paket “ORLOVI” ovde,

Specijalni YouTube video o Viber Stiker Paketu “Orlovi” 

Poseban promotivni video predstavnika Vibera

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: , , , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Stikeri Fudbalske reprezentacije Srbije”


« Arhipelag: 7. Beogradski festival evropske književnosti

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook