Stiglo je proleće

dana Mar21 2012

Kada pomislite na dolazak proleća, pomislite na sunce, leptire, divno plavo nebo, ptičice, na zelene pupoljke a ponajviše na cveće u divnim pastelnim i jarkim bojama.

Kolekcija Mary Katrantzou za proleće/leto 2012 upravo je time inspirisana. Pored neobičnih haljina puf kroja, sakoa, pantalona sa fenomenalnim printom cvetnih polja i livada, ova kolekcija je obogaćena i materijalima sa morskim motivima, koralima, ribama, školjkama.

Živele boje!  Od kombinacije crne sa jarko crvenim cvećem, do onih najnežnijih tonova ljubičaste, roze, zelene, narandžaste…

Kolekcija je veoma neobična, veoma smela, maštovita, ali i haotična. Definitivno je jedna od najupečatljivijih  za sezonu proleće/leto 2012! Dakle, proleće je stiglo, a vi uživajte u bojama i suncu i dajte mašti na volju!


Tamara Likić
je veliki ljubitelj mode, ambiciozna mlada devojka koja voli neobične i jedinstvene stvari. Ona je strastveni obožavalac dobrih cipela, torbe i nakita. Ništa lepše od dobrog para starki! Najviše uživa u kafi sa drugaricama. Tamara je devojka sopstvenog stila i smatra da treba biti drugačiji i jedinstven ali ako umeš to i da izneseš. I najjeftinija krpica će izgledati fenomenalno samo ako umemo da je nosimo. | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Stiglo je proleće”


« Prezentacija studija mode i dizajna na IED-u u Dizajn Hotelu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook