Stigao je Barba!

dana Apr23 2014

Barba je italijanska reč i označava bradu, a bradu isto tako zovu i Španci i Portugalci. U  Hrvatskoj  i Dalmatinci. BARBA ujedno označava i novi brend namenjen muškarcima koji  će voleti i žene.

Brada ne čini filozofa, ali dobro izgleda. Ako prelistate stare foto-albume svojih očeva ili dedova sigurno ćete naići na barem jednu fotografiju iz njihove mladosti na kojoj su oni i ondašnji mladi muškarci nosili bradu. Muškarcima brada predstavlja inicijaciju od golobradog fićfirića do zrelog i samosvjesnog gospodina, a indirektno je i znak mudrosti. Brada je zato opet u modi.

I nije brada više samo estetika jedne prošle generacije nego i pitanje novog značenja vlastitog ja. Pitanje je to muškarca novog kova – politički profiliranog, socijalno osviještenog i društveno angažiranog, zrelog bića. U nameri da se ne zanemare žene, ljubiteljice muške brade ili muškarci koje priroda nije obdarila facijalnim dlačicama, novi Barba bedževi će ih barba-trikovima pretvoriti u bradonje.

A bradonje će noseći bedž Barba potvrditi još jednom riječi pisca Janka Polića Kamova koji u svojoj noveli Brada, nakon svih životnih putešestvija, kaže: brada je bit mog života.

Barba bedževe i Barba kolekciju za muškarce možete otkriti u art dućanu LE PRASE, u Radićevoj ulici broj 5, u Zagrebu ili na Facebook stranici/Barba

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Stigao je Barba!”


« Neverovatna moć ljudskog tela da ispriča priču

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook