Stalo nam je gde nam rastu deca

dana Dec20 2014

Ako se pitate šta je zajedničko za ove gradove: Kragujevac, Subotica, Užice, Leskovac, Niš, Šabac, Zrenjanin, Valjevo, Vranje i Pirot, odgovor je jednostavan: u njima je mnogo više nasmejane dece i to zahvaljujući NIVEA akciji opremanja igrališta.

DSC_0522

Sve je počelo krajem prošle godine na društvenim mrežama, kampanjom pod nazivom „Gde nam rastu deca“. Skrenuta je pažnja javnosti na mnogobrojna zapuštena igrališta, kao i na nedostatak adekvatnog prostora za igru za naše najmlađe. NIVEA je prepoznala ovaj problem i sa reči prešla na dela. U saradnji sa roditeljima i nadležnim organima, otvorene su nove oaze za igru i bezbedno odrastanje naše dece. Širom Srbije krenula su da niču moderna dečja igrališta, a poslednja dva u nizu obradovala su najmlađe stanovnike Pirota i Vranja. Ali ni nakon 10 otvorenih igrališta NIVEA neće stati, njen cilj je da usreći decu iz svih krajeva zemlje i omogući im radosno detinjstvo.

DSC_0553

Vrednosti na kojima se NIVEA bazira – bliskost, poverenje i odgovornost su upravo one vrednosti koje osnažuju porodice. Gradeći i opremajući bezbedna mesta i okruženja, NIVEA pruža mogućnost deci i porodicama da provode kvalitetno zajedničko vreme. Akcija sređivanja igrališta u svim delovima Srbije, biće nastavljena tokom 2015. godine. Na ovaj način, NIVEA će nastaviti da pruža svoj doprinos u stvaranju boljih uslova za odrastanje najmlađih stanovnika.

NIVEA igrališta ispunjavaju najviše srpske i evropske standarde SRPS EN 1176 i SRPS EN 1177 o bezbednosti dečjih igrališta, odnosno izbora sprava i sigurnosne podloge na igralištu.

Podsećamo da građani iz svih delova naše zemlje, preko aplikacije na Facebook stranici ”Gde nam rastu deca” imaju priliku da utiču na odabir sledeće lokacije gde će biti podignuto novo igralište.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Stalo nam je gde nam rastu deca”


« EUCERIN promocija u partner apotekama

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook