Šta nam donosi 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo?

dana Apr25 2017

Najdugovečnije i jedino internacionalno modno događanje u BiH u četvrtak 27.04. otvara vrata svojim zvanicama, a u tri dana predstaviće se petnaest dizajnera i modnih kuća od kojih izdvajamo Ernada Mujić s brendom “PARADI COUTURE”, Tea Zubović osnivač brenda “ART BY TEA”, VIP gost dizajner Emir Medić (BiH/Nemačka), VIP gost dizajner Tijana Žunić (Srbija) ”, Marijeta Ferri, Anastasija Fashion, Aida Vrabac, Svjetlana Vuković Ceca, Marina Kosorić (BiH/Ukrajina), Istok Bratić, Wera Berto (Turska), te specijalni VIP gost dizajner Tolga Cam (Turska).

38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo će se održati od 27.-29.04.2017 u hotelu “Holiday” u 20h. u organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora BiH i izvršnoj produkciji modne agencije ABC Models Mgmt Internacional.

Kao i svih prethodnih godina, svoj dolazak najavili su i predstavnici Fashion TV I Fashion One TV. Specijalne gošće su Marija Milenković, World Top Model Srbije 2016 koja se na svjetskom izboru plasirala u TOP 10, Alma Zaimović, World Top Model BiH 2016, te Ines Jovanović, World Top World BiH 2015 koja je u Rimu zauzela visoko šesto mesto od strane Major Model Milano.

Najuspešnija modna agencija Abc Models Mgmt International, koja je odskočna daska za poslovni useh bh modela u svetskim prestonicama mode, poziva sve zainteresovane devojke od 14-24 godine da dođu na generalni casting koji će se održati 26.aprila u hotelu “Holiday” sa početkom u 17h.

Najboljima će biti pružena prilika da rade revije na najutecajnijoj sedmici mode, ali i mogućnost da se predstave mnogobrojnim modnim scoutima koji dolaze iz Turske, Italije, Austrije i Francuske.

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Šta nam donosi 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo?”


« Terpsihora -budućnost igre u njihovim rukama

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook