Split City Fashion

dana Jan30 2013

Projekt SPLIT CITY FASHION je modni vikend koji se održava četvrtu godinu zaredom u organizaciji Organizacje Modnih Dizajnera Splitsko-Dalmatinske županije, čija je primarna svrha promocija rada mladih dizajnera na modnoj sceni u celoj regiji.

Projekt Split City Fashion pokreće, odnosno ANIMIRA PROIZVODNJU, PROMOCIJU, PRODAJU I AFIRMACIJU TEKSTILNE I MODNE INDUSTRIJE U REGIJI. Split City Fashion je u modnu orbitu lansirao sad već poznata imena hrvatske modne scene kao što su Ivana Drnas, Anamarija Asanović, 2M, Tina Spahija i mnogi drugi.

Ove godine Split City Fashion planira veliki zaokret i svoja vrata otvara dizajnerima kako iz Hrvatske tako i dizajnerima iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. Nakon raspisanog konkursa, koji će biti objavljen u medijima na prostoru cijele regije, od pristiglih radova stručni žiri će odabrati 12 najboljih koji će dobiti priliku da svoj rad i talent prikažu na predstojećem Split City Fashion-u koji će se održati 14. i 15. juna u City Centeru one u Splitu.

Pored medijske promocije, koja je veoma bitna za ovaj posao, pobednik Split City Fashion-a osvaja i bogatu novčanu nagradu u iznosu od 3000 Eura. Svi učesnici Split City Fashion-a simaće priliku da steknu iskustvo u revijskom programu, a od afirmiranih dizajnera, već poznatih javnosti, koji će na Split City Fashion-u prikazati kolekciju kao gostujući dizajneri, mladi dizajneri će dobiti sugestije i savjete za dalji rad na modnoj sceni.

Protekle nedelje snimljena je i promotivna kampanja za ovogodišnje izdanje Split City Fashion-a. Kampanju su snimali fotografi Antonio Rossetti i Željana Vesanović uz asistenciju Roka Birimiše, a pred njegovim objektivom ovog puta su se našle čak četiri ljepotice; Mirela Mužinić, Marija Jelavić, Ivona Kuvačić i Katarina Banić. Cela priča odigrala se u prekrasnom ambijentu amfiteatra u antičkoj Saloni. Celo snimanje održano je pod budnim okom Diane Rađe Beuković koja je ujedno i Art director ovog modnog vikenda, koordinacija snimanja povjerena je Bošku Vučemiloviću, a šminka i frizura djelo su Make up & hair design „Marinela“- Solin. Spoj antike i lepotica u kreacijama modne dizajnerice La Ella urodili su spektakularnim fotografijama. Uskoro izlazi konkurs za modne dizajnere koji žele učestvovati na modnom vikendu Split City Fashion te na taj način svoj rad predstaviti široj javnosti.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Split City Fashion”


« O zemljanoj arhitekturi sa Draganom Marjanović

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook