Specijalno pakovanje i cena Eucerin Hyaluron Filler

dana Mar16 2016

Proces starenja ne možete zaustaviti, ali ga možete usporiti. Rešenje je u istovremenoj borbi protiv površinskih i dubinskih bora, uz nadoknadu vlažnosti i volumena, koje koža s godinama gubi. Upravo ove efekte pružiće vam Eucerin® Hyaluron–Filler linija, jedna od najpopularnijih linija u bogatoj Eucerin® ponudi anti-age preparata. Među onima koji su poklonili povrenje Eucerin® Hyaluron–Filler liniji mnogo je i onih koji, nakon tretmana injekcija hijaluronske kiseline, traže preparat sa dobrom podnošljivošću na koži koji istovremeno produžava efekte ovog anti-age tretmana.

Preparate iz Eucerin® Hyaluron-Filler linije, sada u apotekama možete pronaći u specijalnim pakovanjima sa 25% popusta. Akcija traje dok traju zalihe, a pakovanja s popustom sadrže Eucerin® Hyaluron-Filler dnevnu kremu za normalnu i kombinovanu kožu ili Eucerin® Hyaluron-Filler dnevnu kremu za suvu kožu i Eucerin® Hyaluron-Filler noćnu kremu.

Eucerin® Hyaluron-Filler dnevna krema za suvu kožu

Dnevna krema protiv bora sa SPF 15 i UVA zaštitom za sprečavanje prevremenog starenja i produbljivanja bora je idealna bazu za šminku.

Eucerin® Hyaluron-Filler dnevna krema za normalnu i kombinovanu kožu

Dnevna krema protiv bora za normalnu i kombinovanu kožu sa SPF 15 i UVA zaštitom efikasna u borbi protiv bora i pogodna kao podloga za šminku.

Eucerin® Hyaluron-Filler noćna krema za sve tipove kože

Noćna krema sa naprednom formulacijom namenjenom da popuni čak i najdublje bore iznutra. Dodatno, koncentrovani dekspantenol podržava proces regeneracije kože tokom noći i koža je meka i zbrinuta.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , ,



Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Specijalno pakovanje i cena Eucerin Hyaluron Filler”


« Koncert Ane Ćurčin i Benda

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook