Southern Soul Festival Montenegro 2014

dana May2 2014

U objavi prvog dela ovogodišnjeg line up-a, Southern Soul Festival otkriva sam vrh izvođača koji promovišu kombinovani ukus soul, jazz i elektronske muzike:


Gilles Peterson

Gilles Peterson (UK), Omar (UK), Toshio Matsuura pres. Hex (JAP), Osunlade (USA), Shuya Okino (JAP), Kyodai (ESP), Patrick Forge (UK), Lefto (BEL), Rita Maia (POR).


Kyodai


Omar

Ograničen broj online ulaznica za posetioce sa Ex-YU prostora i crnogorske državljane uveliko se nalazi u prodaji. Komplet ulaznica za 4 dana mogu se kupiti u pretprodaji za samo 39EUR. Ulaznice se mogu kupiti direktno na www.entrio.hr/event/southern-soul-festival–1238

U subotu, 3. maja 2014, u beogradskom klubu 20/44 održaće se promo žurka Southern Soul festivala, a gost je kanadski DJ Lexis (Montreal), vlasnik label-a Music Is My Sanctuary, koji je nastupao prošle godine na prvom izdanju ovog festivala. Domaća podrška su Brka, Phillie P (Mystic Stylez) i Spacewalker. Ovo je ujedno i izuzetna prilika da se nabave karte po nižim cenama.


Southern Soul Fest 2013 

Southern Soul Festival je svojim prvim izdanjem, prošle godine, stavio Crnu Goru na muzičku mapu sveta. Netaknuta priroda i okolina plaže D’olcinum Kite Club-a, pažljivo birani izvođači i prijateljska atmosfera, pokazali su se kao pun pogodak za posetioce, ali i lokalnu zajednicu koja je prepoznala viziju Festivala. Odličan odaziv gostiju iz cele Evrope rezultirao je širenjem dobrog glasa, pa se ovog leta očekuju i posetioci sa drugih kontinenata.

Blizina četiri aerodroma (Tivat, Podgorica, Dubrovnik i Tirana) i železničke stanice Bar, svakodnevna konekcija sa Italijom preko Luke Bar, kao i blizina hrvatskog auto-puta, omogućuju brz i jednostavan transfer.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, trendovi | tagovi: , , , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Southern Soul Festival Montenegro 2014”


« Nova FRESH kolekcija hrvatske dizajnerike svetske slave

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook