Socks from Heaven

dana Sep11 2012

Prestonica Srbije, bogatija je za još jedno modno carstvo. Naime, u srcu grada, na Terazijama, u broju 26, od srede, 12.septembra počinje sa radom prodavnica unikatnih čarapa “Socks from Heaven”.

Idejni tvorci ove priče su dve ljupke, kreativne dame, iz tima Heaven Divas, Jasmina i Ana Aleksandrov, koje žele da priušte i pripadnicama lepšeg i jačeg pola užitak da po izuzetno povoljnim cenama kupe kvalitetne proizvode. Svi materijali su uvezeni iz Italije, ali je proizvodnja domaća, baš kao i dizajn.

U asortimanu “Socks from Heaven” biće uniseks čarapa (standardne sokne), sportskih čarapa, ručno rađenih nadkolenica i dokolenica sa kristalima, hulahop čarapa, a u ponudi je i unikatni nakit “LaDoLa”.

Novina je i ta da je “Socks from Heaven” dogs friendly prodavnica, te će svi koji imaju pse moći da uđu sa svojim ljubimcima u radnju.

Devojke iz tima Heaven Divas pripremaju i kolekciju grejača za pse koja će se uskoro pojaviti u njihovoj prodavnici.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Socks from Heaven”


« Priča o dva grada

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook