“Socks from Heaven” by Milan Nikolić

dana Mar17 2014

U kafe-baru “Philip”, Gračanička 7, održano je zanimljivo i prijatno veče. Magazin “Esquire” i “Socks from Heaven” predstvili su zajedničku ideju. Prezentovali su dva modela čarapa koji je specijalno za „Socks from Heaven“ dizajnirao glavni i odgovorni urednik Milan Nikolić.


Milan Nikolić, glavni i odgovorni urednik Esquire Srbija, dizajnirao je čarape

Prvi model ilustruje progresivnu reinterpretaciju military fashion motiva. U poznati patern “uvučena” je boja sezone, radiant orchid, specifična ljubičasto-roze nijansa koji muškim odevnim kombinacijama daje novi pečat. Oživljava stajling, nijansira ga u posebnom pravcu, stvara dozu ekstarvagancije i eksperimenta. Drugi model se poigrava umetnošću u skladu sa idejom Pita Mondriana da stvori likovnu strikturu koja može biti nepogrešivo i univerzalno primenjiva. Igra plavog, žutog i crvenog na beloj pozadini u muški stil uvodi igru, optimizam, zavodljivu lepotu prekoračenih granica. Testirajte svoju smelost u modnom izrazu. Probajte nove Socks from Heaven”, kaže Milan Nikolić, glavni i odgovorni urednik “Esquire magazine” za Srbiju.


Dunja Petrović, Jelena Đokić, Ana Aleksandrov i Zoranna Jovanović


Bata Spasojević

Najuticajniji svetski magazin za muškarce ESQUIRE, odnedavno izlazi i u Srbiji, i za kratko vreme je stakao veliku popularnost medju uspešnim i uticajnim mušakrcima sa naših prostora. Brend „Socks from Heaven“ stariji je tačno godinu dana od prvog broja magazina Esquire Srbija.


Danijela Karić Martać

Deo prihoda od prodaje čarapa koje će se obavljati na licu mesta, doniraće gradskoj organizaciji Slepih i slabovidih koja je u teškoj materijalnoj situaciji.


Goca Karić

Gradska organizacija slepih Beograda,  članica Saveza slepih Srbije, je od pre dve godine promenom zakona o finansiranju u vrlo lošoj materijalnoj poziciji. S obzirom da više nisu na budžetu grada i države finansiraju se isključivo od projekata koje dobijaju, što nije dovoljno za rad i neometano funkcionisanje s obzirom da koordinišu preko 2.500 slepih i slabovidih lica na teritoriji Beograda. Time su izjednačeni sa nevladinim organizacijama koje žive od projekata, samo što za razliku od njih nemaju podršku medija i finansijera sa strane. Projekti koje dobijaju su dobar priliv novca “sa strane”, međutim, to nije dovoljno da podmiri osnovne potrebe. Primera radi, ne raspolažu ni sa jednim belim štapom i crnim naočarima. U okviru Gradske organizacije slepih od 1996. postoji salon za masažu “Biosana” koji uz pomenute projekte uspeva da održava.

Čarape “Socks from Heaven” možete pratiti putem:

FB-a: www.facebook.com/socksfromheaven

Instagrama: socksfromheaven

Twittera: socksfromheaven


Tamara Jarić


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na ““Socks from Heaven” by Milan Nikolić”


« Prvi Serbia Fashion Week

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook