Shades of Royal Blood

dana Jul11 2012

Tri melanholične žene, tri drugarice koje zamišljaju sebe na nekom drugom mestu, tri potpuno različita mlada dizajnera, jenda fabrika, i oštro oko Jovane Mladenović iza objektiva su odličan recept za jedan pravi letnji editorijal.

Inspiracija je lutala od color blok trenda, prako Španije, začinjena Prada prizvukom objedinjujući se u težnji da predstavi odlučnu i moderna žena, koja je hrabra i pomalo melanholična.  Miljana Čolaković je priči dodala “sladoledastu atmosferu”, Sandra Lalović etno prizvuk modelima koji su inspirisani narodnom nošnjom, a sve to je zaokruženo kolekcijom Milana Zeljaka za Workshop.

Dejana Vasić, stilista, kaže da je htela da moderno ženi da jedinstvan znak prepoznavanja u vidu aksesoara , igrajući se bojama koje kreiraju atmosferu tipičnu za Španiju. Frizure su inspirisane pedesetim godinama prošlog veka. Žena koju želi da dočara je istovremeno hrabra i razigrana, puna samopouzdanja i vodi se onim što sama misli o sebi, nezainteresovana za ono što drugi misle o njoj.

Shades of Royal Blood:
Photography: Jovana Mladenovic
Stylist: Dajana Vasic
Designers: Milan Zejak, Sandra Lalovic, Miljana Colakovic
Accessories: Elemer Jewerly
Make Up: Jelena Djordjevic
Hair Stylist: Dusan Milosevic
Models: Jovana Petrovic, Julija Ciric, Jovana Perovic


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, ličnosti | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Shades of Royal Blood”


« Tropski raj

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook