Šesto veče posvećeno najboljim prijateljima!

dana Apr10 2012

U okviru šeste večeri 31.Amstel Fashion Week-a održane su dve revije u Mikser house-u,  revija modnih asesoara za pse pod nazivom “Najbolji prijatelj”, dok je Nivea Soft predstavila novu kolekciju londonske kreatorke Nicole de Main.

Reviju modnih asesoara Doggy style u okviru kampanje “Najbolji prijatelj” u korist odgovornog vlasništva i usvajanja pasa, otvorio je gradski sekretar za komunalne i stambene poslove, Predrag Petrović. Na modnoj pisti u ulozi manekena prošetali su  psi, koji su izazvali opšte oduševljenje među prisutnima.

Veliki broj poznatih ličnosti iz javnog i kulturnog života grada bio je na ovoj reviji. Tako su svoje ljubimce prošetale poznate ličnosti poput direktorke kancelarije za Evropske integracije Milice Delević sa ćerkama, Bojan Lekić, glumac Vlada Aleksić, manekenka Zorana Obradović, kreatorka Tijana Pavlov, pisac Ivan Lalić, slikar Uroš Đurić, Maja Lalić, Kosta Bunuševac, Milica Stojanović, Maja Uzelac i mnogi drugi.

Na reviji su promovisani serijali fotografija koje je radio umetnički fotograf Nebojša Babić i 12 spotova u kojima poznate ličnosti Srbije svojim primerom odgovornog vlasništva promovišu ideju da ljubav prema psima podrazumeva i odgovornost i pozivaju građane da i sami usvoje psa i tako steknu pravog najboljeg prijatelja.

Modne aksesoare su ove godine između ostalog kreirali umetnici – Kosta Bunuševac , Uroš Đurić, Slavimir Stojanović, Marija Jelisijević, Jovana Božović i Anatea Arizanović za REMAKE, Mikser tim: Maja Lalić i Aleksandar Spasojević, Miša Obradović i Jasmina Sanader, i francuski brend visoke mode VIVOG. Specijalno za ovu priliku svoje radove motivisane ljubalju prema psima izložila su i deca iz doma Sremčica.

Nakon toga je usledila revija Devojka koja je želela da bude ptica,  modne dizajnerke iz Londona, Nicole de Main, koju je predstavila Nivea Soft. Londonska dizajnerka, poznata po svojim neobičnim grafičkim printovima, prikazala je kolekciju za jesen-zimu  inspirisanu snežnim sovama. Svileni žersej i krep-svila ključne su tkanine ove kolekcije, dok su klasični komadi poput cigaret pantalona i širokih tunika upravo njena esencija. Nicola kaže da je želela da ova kolekcija bude mračnija i sumornija od prethodnih, ali da konture budu jednostavne kako bi se print isticao.


Sofija Daćevac
je ambiciozna, radoznala, tvrdoglava, i mnogima teško „varljiva“. Voli da eksperimentiše sa stilovima ali kada mnogo zaluta, vraća se svojim korenima – jednostavnoj eleganciji. Voli da da lični pečat stvarima koje koristi i poseduje, jer smatra da je jedna u milion i da kao takva ne sme da ostane nezapažena. Voli da pije dobru kafu i uči jezike, putuje čim ugrabi priliku za to i pored velikog broja cipela ne poseduje patike. | na twitter-u | facebook-u | tema: Belgrade Fashion Week, modne revije | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Šesto veče posvećeno najboljim prijateljima!”


« Egzotika u boji – Tod’s torbe

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook