Septembar u znaku Deichmann-a

dana Sep28 2012

Internacionalni dizajneri dokazaće sledeće jesenje/zimske sezone da moda predstavlja nešto što je više od same odeće. Zahvaljujući novoj modi cipela, hladni dani nam već priređuju prvu radost.

Pored čizama sa visokom sarom, neophodnog pratioca nadolazeće zime, dominiraju salonke sa platformom, strava plitke čizme ili čvrste poluduboke čizme u različitim (drečavim) bojama, ali se opet mogu videti kako zmijske tako i leopardske šare. Veoma sjajni lakovani modeli omogućuju neophodnu elegantnost, dok čvrste čizme sa stabilnim đonom pružaju neophodan oslonac kod lošeg vremena.

A kako ne bi ste bili izloženi kiši u vreme hladnih i vlažnih dana postoji kod nas koristan i praktičan pratilac koji je toliko mali da može skoro da stane u svaku torbu.

Veoma u trendu i veoma povoljno…

….naravno glasi i dalje moto Deichmann-a, prodavca obuće sa trajno niskim cenama. Tako će nova sezona biti otvorena sa predivnim izborom zanosnih cipela po senzacionalno povoljnim cenama!


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Septembar u znaku Deichmann-a”


« Vreme je za pliš!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook