Selektor Srbije saopštio imena igrača pred mečeve u Ligi Nacija

dana Nov6 2018

Selektor Mladen Krstajić saopštio je imena igrača za duele u Ligi nacija  protiv Crne Gore i Litvanije, 17. i 20. novembra. Na spisku se nalazi 26 igrača.

-Pozvali smo 26 igrača, jer je veliki broj igrača opterećen kartonima i preti im suspenzija. Pozvali smo Luku Jovića koji je već bio sa nama na Svetskom prvenstvu, a u međuvremenu je bio na raspolaganju selektoru Đoroviću u mladoj reprezentaciji. Sveža krv je i povratnik Ljubomir Fejsa koji je zaslužio da bude deo ove reprezentacije – rekao je Mladen Krstajić.

Srbija se posle četiri kola nalazi na prvom mestu, koliko će biti teško protiv Crne Gore i Litvanije…

-Uvek je pritisak kada igrate za reprezentaciju. Naš cilj je da budemo prvi u grupi, znamo da će biti teško. Važno je da igrači ostanu koncentrisani na obaveze u klubu, jer pred njima je još jedan vikend pred okupljanje, a onda je na nama da ih psihološki pripremimo za ono što ih očekuje u reprezentaciji.

U decembru je žreb za Evropsko prvenstvo 2020. a do završnice kontinentalnog takmičenja vode dva puta, koji je lakši…

-Znali smo i pre starta Lige nacija šta želimo, a to je prvo mesto u grupi. Želimo plasman u B diviziju Lige nacija, a znamo i da jedan od dva puta do Evropskog prvenstva vodi preko baraža Lige nacija.  Videćemo, prvo da sačekamo žreb za kvalifikacije. Uglavnom, cilj nam je da posle utakmica sa Crvom Gorom i Litvanijom ostanemo prvi na tabeli naše grupe i tako osiguramo baraž, a posle kvalifikacija za Evropsko prvenstvo stvari će svakako biti jasnije – rekao je selektor Srbije, Mladen Krstajić.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Selektor Srbije saopštio imena igrača pred mečeve u Ligi Nacija”


« Drugo veče BFW-a: Nije važan broj, važan je kvalitet!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook