Sean O’Pry

dana May29 2012

Sean O’Pry je američki muški supermodel rodom iz Gruzije. Bio je zaštitno lice Calvina Kleina nekoliko sezona, međutim proslavilo ga je slikanje za GQ Man za sezonu 2007. Trenutno je jedan od najuspešnijih i najtraženijih muških modela na svetu.

Radio je kampanje i editorijale za: Giorgo Armani,Versace, Dolce Gabbana, H&M, Emporio Armani, Lacoste, Fendi, V, Diesel, Gap… Trenutno je jedan od zaštinih lica za Bottega Veenetu i Zaru. U njegoj manekenskoj karijeri mnogo puta je otvarao revije Versace, Yves Saint Laurent, Givenchy i Salvatore Ferragamo, zatvorio je revije Moschino, Trussardi i Zegma. I na ostalim prošetao: Roberto Cavalli, Louis Vuitton, Michael Kors i Hermes. Skoro se oprobao i kao glumac u Madoninom spotu za pesmu ”Girl Gone Wild”.

Osim manekenstva u slobodno vreme se bavi američkim fudbalom i muzikom. Prepoznatljiv je po svojim punim usnama i elektro plavim očima.

Photo credit: models.com, fashionisto.com


Srđan Kolarević
je neko ko voli da voli i bude voljen. Voli život, lepe ljude, muziku i modu. Sanja da će jednog dana posetiti New York, ne bi se bunio ni da to bude Los Angeles. Svakodnevno ispisuje stranice svog bloga flashFashionbyS. Najveća želja mu je da radi za neki časopis kao što je Vogue ili Elle..O svima zna ponešto da kaže a o sebi najmanje. | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Sean O’Pry”


« Pozivamo vas na foto sajam

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook