SCI FI Adria kanal dobija novi izgled od 10.oktobra

dana Sep19 2017

NBCUniversal International Networks (NBCUIN) globalno najavljuje nov vizuelni identitet za SCI FI, kanal namenjen naučnoj fantastici. Prateći globalno nov identitet koji je započet u SAD-u, kanal ističe svoju posvećenost žanru i fanovima širom sveta; izmene obuhvataju potpuno nov izgled na svim platformama, od samog kanala do digitalnih i društvenih platformi i uključuje novi logo i font.

SCI FI

Od 10. oktobra u Adria regiji (Srbija, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Makedonija) SCI FI započinje emitovanje sa novim identitetom koga će pratiti novi programski elementi, kao što su druga sezona serije Mađioničari (19. novembra) i raznovrsni filmski ciklusi uključujući 31 dan Noći veštica, dobar horor svako veče, ili tematski vikendi (Vikend Mega čudovišta, Strip subota), koji dalje ističu specifičnost ovog kanala.

  “SCI FI svoje fanove stavlja u centar svega što radimo,” izjavio je Lee Raftery, NBCU International direktor marketinga za Veliku Britaniju i tržišta u razvoju.  “Potpuno nov identitet slavi našu posvećenost naučno fantastičnom žanru i fanovima, kako na ekranima tako i putem digitala. Zajedno sa SCI FI kanalom u SAD-u, ovaj NBCUniversal brend je posvećen fikciji i stvaranju posebnog sveta za SF fanove gde će se svi osećati kao kod kuće.”

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “SCI FI Adria kanal dobija novi izgled od 10.oktobra”


« 3. Festival američkog nezavisnog filma: IndieBelgrade 2017.

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook