Saznajte sve o studiranju mode u Italiji na edukativnom seminaru Nemestic studia

dana Nov13 2018

Nemestic Studio održaće u okviru Serbia Fashion Week-a, edukativni seminar u petak 23. novembra u 16 h u hali Master novosadskog sajama.

Vode vas na prestižne fakultete za modu i dizajn u Italiji. Upoznajte se sa Institutom Marangoni, Polimodom, Evropskim Institutom za dizajn IED, Domus Akademijom i fakultetom Politecnico iz Milana. Pre nego što se odlučite za studiranje mode u Italiji i da svoje studije nastavite u inostranstvu, potrebno je da znate nekoliko ključnih stvari neophodnih za upis ili aplikaciju na konkurse za stipendije.

Saznajte koja su dokumenta potrebna za upis na trogodišnje, a koja na master studije. Nemestic Studio kroz individualne besplatne konsultacije prati upis đaka i studenta od priprema portfolia, dobijanja olakšica, pripreme dokumenata za upis, polaganje ispita, pripreme za intervjue na fakultetima, upoznavanje sa budućim fakultetima i novom zemljom studija, sve do upisa na fakultet i odlaska na studije.

Zainteresovani mogu da rezervišu svoje mesto tako što će se prijaviti na mejl studiranje@nemestic.com ili na broj telefona 060 56 987 65 i ostaviti svoje ime, prezime i kontakt telefon.

Serbia Fashion Week
hala Master – Novosadski sajam
petak, 23. novembar u 16 h

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Saznajte sve o studiranju mode u Italiji na edukativnom seminaru Nemestic studia”


« Nedelje italijanske kuhinje u svetu i u našoj zemlji

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook