Sajam luksuza

dana Sep23 2012

Luxory Fashion Show predstavlja važan momenat u promociji i valorizaciji, koji nastaje u Regiji koja svojim geografskim položajem zauzima važnu ulogu posrednika između dva dela sveta: Zapada i Istoka , podstičući uslove za nove saradnje između zemalja okrenutih Mediteranu.

Sajam luksuza će biti održan u hotelu Sheraton Nicolaus u gradu Bariju u Italiji, 17 i 18. novembra 2012. 

Ove godine po prvi put pravo na učešće imaju i Srbija,Crna Gora,Makedonija,Hrvatska,Bosna i Hercegovina,Slovenija. Sajam je kreiran sa specifičnim ciljem ,prateći ambicioznu ideju,a to je da vešto kombinuje luksuz I svetovnost u istom mestu. Ovo nije uobičajen ,statičan sajam. Ovo je splet originalnih i eksluzivnih dešavanja.

U predhodnim edicijama ovaj sajam je pronašao veliki uspeh kod publike i kritičara, takođe i veliko zadovoljstvo najzahtevnijih izlagača.

Hotel Sheraton je hotel sa pet zvezdica, elegantna izložbena sala-prijatna idealna lokacija za Festival koji predstavlja avangardni jesenji događaj, najinovativniji u Puglii. Apsolutno eksluzivni dogadjaj. Blistavi spoj elegancije i soficistiranosti su sastojci ovog događaja.

Luxory Fashion Show  predstavlja važan događaj koji omogućava svojim učesnicima da budu u toku sa zbivanjima i ostvare saradnju u svojim delatnostima i razmeni kulture. Firme koje izlažu imaju jedinstvenu priliku da svoje proizvode i poznanstva prezentuju nekim višim ciljnim grupama. Luksuz je postao sinonim za izvrsnost u kvalitetu i rezultatima.


Nataša Vladisavljević
je prirodna, ali uz razne modne varijacije na sebi.Kombinuje sve ono od čega se drugi boje i za svoje kombinacije kaže "MAGIJA KOJA SE NOSI"! Izuzetak koji potvrđuje pravila, sa viškom energija, koju većina ljudi ne može da podnese. Neshvaćena od okoline,večiti optimista, veruje u sebe i svoj prvi milion. U zrelim godinama još uvek uspeva da izgleda kao tinejdžerka. www.nataly-natalyv-nataly.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Sajam luksuza”


« Prvo polufinale UŠĆE FashionBloger takmičenja u stajlingu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook