Sajam fitnesa, velnesa i zdravog života

dana May17 2013

Treći regionalni Sajam fitnesa, velnesa i zdravog života, Mivela Wellfit,  održaće se od petka 17. do nedelje 19. maja ove godine u Belexpocentru u Beogradu, u terminu od 10h do 19h. 

Organizatori predviđaju da će sajam  okupiti više od 50 vodećih fitnes klubova, velnes i spa centara iz svih delova Srbije, proizvođača opreme za fitnes i bodibilding trening, sportske opreme za vežbanje, uvoznika i distributera dijetalnih proizvoda u ishrani, opreme za dijagnostiku, oporavak i rehabilitaciju, osiguravajućih društava… Oni će tokom trajanja Sajma imati priliku da predstave svoje proizvode, sretnu se sa posetiocima i približe im svoju ponudu. Naglasak je na  konvencij koja će  biti posvećena sve prisutnijoj pilates industriji.

Misija  sajma je predstavljanje fitnesa i velnesa kao jednog od najvažnijih trendova današnjice, dok im je vizija da WELLFIT postane nezaobilazno mesto istinskih ljubitelja zdravog života. “Želja nam je da na jednom mestu okupimo sve one koji učestvuju ili doprinose fitnes i velnes sceni,  da se  podigne nivo svesti građana Srbije o vođenju  računa o zdravlju  i da se širokoj javnosti predstave svi mogući načini prevencije i samomedikacije“, naglasili su organizatori.

U okviru Mivela WELLFIT sajma sigurno će omiljeno mesto biti Body&Mind radionice za opuštanje – mesto na kome će posetioci moći da  uživaju i saznaju kako da se opustite posle naporne radne nedelje.

Sve ovo i još mnogo više je svakako razlog za sve one koji vole život, žive ili bi želeli da žive zdravije, da dođu i budu i sami deo ovog događaja.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Sajam fitnesa, velnesa i zdravog života”


« Lepota kroz objektiv Andree Klarina

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook