Ružičasta jesen

dana Aug22 2012

Jesen uvek asocira na zlatne i crvenkaste tonove. No, jesen pred nama biće nešto drugačija jer je vreme za zaokret od 360 stepeni, i neke nove boje.

Jedna od boja koja se izdvojila na modnim pistama, i polako počela da osvaja naslovne strane poznatih svetskih magazina je upravo pink. Boja koja asocira na nežnost i ljubav našla se u jesenjim kolekcijama poznatih modnih kuća kao što su Chanel, Dior, Balenciaga, Alexander McQueen i mnogih drugih, pri čemu su naročito interesantne lagana, veoma svetla pink, i  intenzivna ciklama pink.

Iako je možda na prvi pogled nepraktična za kombinovanje, ova boja, i sve njene nijanse nude veoma široke mogućnosti za eksperimentisanje i kreiranje odevnih kombinacija. Jil Sander u svojoj kolekciji nežne pink tonove kombinuje sa bojama peska, što deluje veoma ženstveno i nežno. Nešto dramatičniji efekat postiže se kombinovanjem pink i električno plave (Dior), dok spoj ciklama pink i teget plave (Giorgio Armani) deluje veoma elegantno i prefinjeno. Tu je takođe i klasičan spoj pink i sive (Balenciaga) koji uvek može biti zanimljivo rešenje. Naravno, neprevaziđena crna i bela uvek stoje na raspolaganju, a na vama je samo da uskladite jačinu boju i odvažno zakoračite u ružičastu jesen.

Photo credit: vogue.com


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Ružičasta jesen”


« Nokti kao umetničko delo

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook