Ruž otkriva tajne ličnosti

dana Jan31 2012

Način na koji žena koristi šminku govori mnogo o njoj, tvrdi Cynthia Christ. Naime, primećeno je da žene pri nanošenju ruža na usne rade to na različite načine što za rezultat ima i jedinstven oblik samog ruža koji može poslužiti kao vodič u tajne ličnosti njegove vlasnice.

Uočeno je osam osnovnih oblika ruža i za svaki od njih se vezuju određene osobine ličnsoti. Uradite ovaj mali test i saznaćete nešto o sebi ali se pre svega dobro zabaviti. Na slici se nalaze osnovni tipovi oblika. Da li prepoznajete svoj?

1. Veoma sličan originalnom obliku – radi se o veoma organizovanoj osoba koja voli i sledi pravila, sklona je pravljenju rasporede kojih se i pridržava. Ne voli da je u centru pažnje. Suzdržana je i dobar sledbenik.

2. Ravan vrh – ovaj oblik označava osobu koja odmah prelazi na suštinu stvari, britkog  uma i visokih moralnih načela, koja uživa u različitim vrstama izazovima. Pomalo je konzervativna ali i veoma pouzdana. Veoma joj je važan izgled i ponekad vodi računa o svom nastupu pred ljudima.

3. Oštar vrh – žene koje imaju ruž ovakvog oblika su veoma smele i tvrdoglave. Ne vole pravila i rasporede. Uživaju u pažnji i veoma su probirljive kada su prijatelji u pitanju. Uživaju u izlascima i provodu, a kada je potrebno uvek imaju dobre argumente za soje stavove i ponašanje.

4. Tup udubljen vrh – ona je veliki avanturista koji uživa u uzbuđenjima i lako sklapa prijateljstva. Radi se o veoma radoznaloj i kompleksnoj ženi koja po potrebi može biti sjajan detektiv kog ne želite izazivati.

5. Blago zaobljen vrh – veoma dopadljiva dama, uvek smirena i ležerna u svom nastupu. Mirotvorac sa velikom dušom koga prosto morate voleti.

6. Vrh sa dve oštre strane – zaljubljenik u život koji uvek traži nešto novo. Ona je radoznala i pomalo misteriozna, a njen veliki ego neprestano traži pažnju. Često sklona da bira lakši način i jednostavnije rešenje.

7. Kupast vrh – ona je draga i simpatična, usmerena na porodicu. Ponekad ume da pretera, naročito kada su u pitanju nebitne i male stvari. Uvek vodi računa o potrebama drugih. Ona je ta koja preduzima akciju kada treba.

8. Oštar, udubljen vrh –  Ona je entuzijasta sa velikim kreativnim potencijalom, puna energije i veoma pričljiva. Zaljubljive je prirode i voli pažnju. Uvek je tu kada treba pomoć. Voli planiranje, ali se nikada ne pridižava planova.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Ruž otkriva tajne ličnosti”


« Modna manifestacija Sjaj u šoping centru Ušće

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook