Ručna izrada obuće – Letnja radionica

dana Jul7 2012

Fond „Dom Dizajna“ je pre više od godinu dana pokrenuo radionicu izrade obuće na kojoj polaznici uče kako da od crteža dođu do gotovog proizvoda.

Za više od godinu dana kurs je završilo više od 20 polaznika iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. Kurs je podeljen na tri nivoa. Nakon već prvog stepena kursa, koji traje 4 vikenda, polaznici mogu sami da naprave jedan par obuće. Sem što polaznici uče kako se obuća predstavlja u 2D i 3D, pravi, polaznici uče i o komponentama koje koriste tokom izrade obuće: lubovi, branzol, koža, eko koža, đonovi i ostalo. I najbitnija stvaka, polaznicima nije potrebno nikakvo predznanje za kurs „RUČNA IZRADA OBUĆE“.

Predavač-majstor radionica je Nenad Pavlović koji svoje znanje i iskustvo tokom 25 godina samostalnog rada prenosti na svoje polaznike. Nenad je svoje znanje stekao radeći sa najpoznatijim majstorima u bivšoj Jugoslaviji. Više od 10 godina je vodio svoju proizvodnju, a već 15 godina proizvodi unikatnu obuću, po željama svojih kupaca.

Prijave za letnju radionicu „Ručna izrada obuće“ traju do 15. jula. Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem aplikacije koja se nalazi OVDE.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Ručna izrada obuće – Letnja radionica”


« Nivea New Faces powered by Nivea Soft

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook