Rrrrrr….stigao je Macan!

dana Apr15 2014

Beogradu je predstavljen novi gradski macan. Porše je za svoj novi model makan (Porsche Macan) ime birao po indonezijskoj reči za tigra, smatrajući da između te životinje i njihovog automobila nema suštinske razlike.


Porsche Macan promocija

Prva vlasnica ovog macana u Srbiji je mlada pevačica Dijana Janković. Ona nam je svoje simpatije prema automobilima marke Porše pokazala još u svojim video-spotovima u kom izazovno pozira pred kamerama na belom lepotanu.


Dijana Janković

Tako je njeno nestrpljenje sasvim razumljivo, pa je ovaj najnoviji model kupila par dana pre njegovog zvaničnog predstavljanja javnosti. Porše je svojim zvanicama tokom večeri pokazao dva modela, u crnoj i beloj boji – za koji se lepa Dijana odlučila, da li za belog „tigrića“, ili pak za crnog, ostaje nam da saznamo na ulicama grada.


Ivana Milović

Model “Makan” neguje Poršeovu decenijsku tradiciju, tako da su na prvom mestu vozne karakteristike, performanse, ali i robustan atletski izgled.

Model “Makan” neguje Poršeovu decenijsku tradiciju, tako da su na prvom mestu vozne karakteristike, performanse, ali i robustan atletski izgled. Simbol prestiža i sinonim vrhunske estetike, Makan nastavlja blistavi put Poršeovih terenskih vozila kao novi izraz prepoznatljivog statusa i sofisticiranog ukusa pravih ljubitelja vodeće svetske automobilske marke iz Štutgarta.

 

Priliku da uživaju u susretu sa novim macanom imale su i Ilda Šailić, Dušica Spasić, Jelena Ivanović, Tijana Radivojević , Ivana Milović, Andrej Kulundžić, Miloš Urošević…


Andrej Kulundžić

Ilda Šaulić

Za život koji se opire konvencijama – novi standardi dinamike i zadovoljstva vožnje!

Novi Porše Makan – kreiran da bude drugačiji!Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Rrrrrr….stigao je Macan!”


« Sladoled revolucija, od Beograda do Čilea

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook