Royal Bow Ties

dana Jul26 2014

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo jedinstven modni dodatak namenjen muškarcima, a  koji se krije iza imena Royal Bow Ties. Svaka Royal leptir mašna predstavlja priču za sebe uokvirenu neobičnim dezenom i dobrim krojem, namenjenu kako muškarcima tako i damama koje vole da budu drugačije.

“Inspiraciju sam našao u samom sebi, tačnije jako volim leptir mašne, imam ih dosta ali sam kupovao uglavnom kod domaćih dizajnera. Došao sam na ideju da napravim za sebe nekoliko leptir mašni koje su mi se baš svidele i mislio sam da bi bilo lepo da podelim sa ljudima koji ih takođe vole. Svaki muškarac može da iznese leptir mašnu na neki svoj način, da bude u centru pažnje i oseća se kao kralj uz moje Kraljevske leptir mašne”, kaže Đođre, mladi tvorac ovih neobičnih leptir mašni.

Pored klasičnih, u ponudi postoje  neobicne (Crazy) i masne sa Swarovski elementima, a u prpremi su i leptir mašne namenjene isključivo nežnijem polu.

 


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Royal Bow Ties”


« Otvoren konkurs za stipendije na Domus Akademiji

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook