Rob Kardašijan i Blek Čajna dobijaju svoju seriju na E! kanalu

dana Jun23 2016

E! kanal je najavio novu seriju radnog naslova “Rob & Chyna” – pogled u život Roba Kardašijana i Blek Čajne u periodu njihove veridbe i vesti o očekivanju prinove. Šest jednosatnih epizoda produciraće Ryan Seacrest Productions i Bunim/Murray Productions a premijera će biti na E! kanalu. Serija će imati i specijal u kome se proslavlja rođenje najnovijeg člana porodice Kardašijan.

Rob and Chyna

Par će otvoreno prikazati svoj novi život dok opremaju dom i dok se pripremaju za dolazak prinove.
“Vrlo malo ljubavnih priča je imalo toliko pažnje u javnosti kao njihova, a mi smo oduševljeni što Roba vidimo srećnog,” izjavio je Džef Olde, izvršni potpredsednik za nove programe i razvoj E! kanala. “Uzbuđeni smo što ćemo podeliti sa drugima sledeće poglavlje u njihovoj vezi.”

Serija “Rob & Chyna” radi se u produkciji Ryan Seacrest Productions i Bunim/Murray Productions. Ryan Seacrest je izvršni producent za Ryan Seacrest Productions. Gil Goldschein, Jeff Jenkins, Farnaz Farjam i Ailee O’Neill su izvršni producenti za Bunim/Murray Productions. Kris Džener je izvršni producent, a Rob Kardašijan i Blek Čajna su koproducenti serije.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, najnovije vesti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Rob Kardašijan i Blek Čajna dobijaju svoju seriju na E! kanalu”


« Roksanda Ilinčić u Beogradu!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook