Rita Ora na dodeli na dodeli nagrada The E! People’s Choice Awards,

dana Nov9 2018

Dodela nagrada The E! People’s Choice Awards, proslavljajući filmove, televiziju, muziku i pop kulturu, emitovaće se uživo na kanalu E! u 161 zemlji širom sveta. Glavni događaja biće 12. novembra u 03:00 uživo iz Barker Hangara u Santa Monici u Kaliforniji. Emisija E! Live from the Red Carpet: The E! People’s Choice Awards emitovaće se samo na kanalu E! od 01:00 12. novembra. Obe emisije The E! People’s Choice Awards i E! Live from the Red Carpet: The E! People’s Choice Awards imaće live stream na E! aplikaciji i na Eonline.

Kao deo posvećenosti kanala E! da unapredi People’s Choice Awards za naredne generacije, mreža je proširila glasanje na 43 kategorije preko filma, televizije, muzike i pop kulture. Ovaj pomak obuhvata 13 potpuno novih kategorija, uključujući “Najbolja serija za bindžovanje 2018,” “Inovator igre 2018,” “Povratnička serija 2018,” “Zvezda stila 2018,” i mnoge druge.

Pevačica i kantautorka iz Londona, Rita Ora, najavljena je kao izvođač na dodeli nagrada The E! People’s Choice Awards kojom se odaje priznanje filmovima, televiziji, muzici i pop kulturi. Inauguracioni prenos E! kanala je zakazan za 12. novembar od 03:00 uživo iz Barker Hanger u Santa Monici. Ora će izvesti pesmu sa svog prvog američkog albuma Pheonix koji izlazi 23. novembra.

E! People’s Choice Awards će odati priznanje Bryanu Stevensonu, ikoni ljudskih prava i osnivaču Equal Justice Initiative (EJI) dodeljivanjem prve People’s Champion Award tokom uživo prenosa dodele nagrada 12. novembra u 03:00 časova. Stevenson dobija priznanje za svoj snažan i dalekosežan doprinos borbi za jednakost, prihvatanje i pravdu za sve Amerikance. Miljenik kritike, dobitnik mnogih nagrada, pevač, kantautor i filantrop Joh Legend će uručiti nagradu i imaće nastup tokom odavanja počasti g. Stevensonu. People’s Champion Award je nastala u partnerstvu sa Erase The Hate, kampanjom za društveni uticaj NBCUniversal Cable Entertainmenta koja podržava i slavi ljude širom zemlje koji se bore protiv mržnje, diskriminacije i pristrasnosti.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Rita Ora na dodeli na dodeli nagrada The E! People’s Choice Awards,”


« Održana promocija knjige Ikone stila Srbije XX – XXI veka

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook